reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2011

No ja Cie normalnie kocham Morgaine za to Twoje niezdecydowanie :-D i w tym miejscu kwiaty dla meza ze daje jeszcze z Toba rade :-D hahaha

ja jestem ciekawa jak duze urodze. Usg juz miec nie bede ale cos czuje ze bedzie mniejszy niz Josiu... Chociaz w sumie ma jeszcze ok 4tyg wiec ma szanse przytyc :-)

reklama
lenka, u mnie to samo z tymi wkretami. grunt to udawac niedojde na kazdym kroku ;-) ja np w ogole nie zaczynam sprzatac w kuchni, tzn utrzymuje jaki taki porzadek, ale np za sprzatanie szafek, piekarnika czy cus w ogole sie nie tykam - men to robi i juz. chozby nie wiem, jaki byl syf juz, nie tykam. jego rewir. ale poza tym to niestety wsio na mojej glowie, z fachowcami na czele!

ducha
- KOCHAM reklame calzedonii, nawet chcialam wam wrzucac linka.. po prostu boska jest, dwa razy sie przy niej poryczalam ;-)

YouTube - Calzedonia

a, i fajny maz.. ;-)

Aaa wlasnie przyszla dostawa z Avonem :-D i moje meeega zamowienie.
Krem z wypustkami na cellulit, ujedrniajacy biust, cialo i wogole wszystko, a do tego body trim czyli ta maszynka co niby ci cwiczy miesnie za ciebie. Haha

Na lato bede lachon ze hej :-D haha jeszcze musze sobie kulasny rozowy sexi dresik sprawic jak aenye i normalnoie bedzie wam slinka cieknac na moj widok :-D haha

popatrzcie, jak to można bosko zareklamować takie cuś jak rajstopy :-), kurde, czemu ja tu jeszcze siedzę, już dawno powinnam portki wciągać a ja jeszcze w szlafroku z niewyschniętymi paznokciami i burczącym brzuchu przy kompie... porażka, uzależnienie czyżby?! Nienie, jeszcze nie!!! Ok idę coś zjeść, może mi wtedy paznokcie wyschną :-). buzia Mordki Kochane, do wieczorka zapewne :****

co do reklamy Calzedoni to jest przecudna tez się poryczałam, a jak maż ja widzi mówi ze tak nóżkami w brzuszku tupie nasza Wikunia:tak:. Wzruszające!!
Dobra i ja idę się kimnąć bo padam już na twarz, 2 pralki za mną nawet koleżanka była na kawie, a ja ogarnęłam mieszkanko ciasto- piernik upiekłam tylko obiadu ni ma. Chyba elektryk zjadł;-)
zobaczymy się pózniej

reklame uwielbiam!!!!!

Ja po prysznicu się suszę, zupę z przedprzedwczoraj wciągnęłam koperkową i łazanki z wczoraj, jeszcze tylko jako tako fryz ułożyć i zmykam do gin - zobaczę moje maleństwo nananananana:-):-):-)
ale najpierw jeszcze o CH zahacze:-)

miłego popołudnia

Cześć dziewczyny Ja tylko na chwilę powiedzieć, że KTG wyszło świetnie, wyszło kilka skurczów, serduszko pięknie bije, szyjka zaczęła się rozwierać, to co odeszło w poniedziałek to na pewno był czop, ogólnie lekarz powiedział, że może się zacząć w każdej chwili :)
Dopiero wróciliśmy, bo jeszcze bylismy i u znajomych i u teściowej i ogólnie to padam na twarz wiec idę sie zdrzemnąć a odezwę sie później jak nadrobię to co napisałyście

Baby super wieści, to czekamy razem z Tobą:)
ja już w domu zrobiłam wszystko co mogłam zrobić..niemiłosiernie mi się czas dłuży, dobrze ,że się z kumpelą na mieście umówiłam, bo bym zwariowała do 19 aż mężu wróci, nie wiem co mi się stało,że nie mogę się lenić absolutnie,hehe

i może to nieładnie, ale zazdroszczę Wam pierwszych symptomów zbliżającego się porodu,hehe, wiem niedobra jestem, a fu!

reklama
eywa, to ja tez niedobra, tez zazdroszcze ;-) juz bym chciala, zeby mi sie szyjka rozwierala, no cokolwiek.. poki co dzis obudzilam sie z bolu plecow, tak jakby w miejscu, gdzie z kregoslupa wychodzi dolne zebro ;-) maly co jakis czas zaczyna uciskac jakis cholerny nerw, co napierdziela totalnie. i jeszcze co jakis czas 'wylacza' mi sie noga - bez kitu, ide ide, albo siedze i nagle czuje, jak mi noga 'bezwladnieje' - takie prady jakby w nodze, momentalnie przechodzi, ale przez to co jakis czas wygladam, jakbym utykala, normalnie okropnosc. ale to tez znam, mialam identyko w poprzednich ciazach pod koniec. ech no.
ale skurczy, boli zadnych na dole. takze pewnie 7 kwiecien jest moj ;-) dopiero :-(

laski, potrzebuje waszej pomocy na zakupowym, help help me.. morgaine, asiunia, pls!!

Do góry