Oj wróciłam ,pozałatwiałam to co miałam po załatwiac.Humor mam dzisiaj do d...:-(
Doczytałam Was kochane .Wariatki jesteście
Nie mogłam się powstrzymać i zmierzyłam się w pasie i wyszło 122 cm przy wzroście 178cm.Taka piłeczka
Nr buta 39 -40 i jak narazie się mieszcze mimo spuchniętych stóp.Zobaczymy co będzie dalej !
ania2221 trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę,daj znać co i jak .
smutasek ja też wpadam w paranoje jak mała się nie rusza ,ale wychodze z założenia że odpoczywa lub spi ,lub po prostu jej się nie chce .Ma takie dni.Ostatnio grzecznie śpi w nocy a w dzień szaleje.
justi super udana wizyta.Dzieciątko zdrowo rośnie.Mam nadzieje że z blizną nie będzie tak żle i gin Ci wszystko wyjaśni.Trzymam kciuki
joll cieszę się ze jesteś zadowolona ze szpitala i że podjełaś decyzje.tERAZ WSZYSTKO PÓJDZIE JAK PO MAŚLE
mitaginko ciesze się że w miare wizyta się udała.Wydaje mi się że Twój gin to mądra głowa więc może go posłuchaj co do zmiany szpitala.Co do usg to wiem że łatwo napisac ale bym się tym nie przejmowała.Przekłamuje ten sprzęt bardzo często.Dziewczyny dobrze radzą w celu uspokojenia serca może pojedz do innego lekarza,niech zrobi ponowne Usg .Tylko nic mu nie wspominaj ze robisz je dla sprawdzenia.Zobaczysz kochana że spokojnie doczekasz terminu a dzieciątko bedzie zdrowe .Tylko zacznij troszkę myśleć pozytywnie.Bardzo Cię o to proszę .Wszystko będzie dobrze !
Wczoraj się zorientowałam że nie miałam robionych badań w kierunku cytomegalii,jutro zażadam skierowania na to badanie.Nie wiem dlaczego przeoczyli lekarze ,zresztą ja też .Mam nadzieje że wyjdzie dobrze.
Wkurzył mnie tak dzisiaj C że mi się odechciało wszystkiego.Ma do mnie pretensje że nie pamiętałam że dzisiaj o 13 nastej elektryk przychodzi .A jestem pewna że mi nie powiedział o której godzinie ,tylko oznajmił ze facet będzie w czwartek i daje mu mój numer tel aby potwierdził ten termin.Żadnego tel nie miałam to się C zapytałam ćzy fachowiec będzie ,a ten z mordą do mnie że ja go wogóle nie słucham ,a on mi kilka razy mówił ze o 13 nastej i odłożył słuchawke.
Zresztą mam gdzieś jego fochy .Wydaje mi się że ja powinnam teraz się zreflektować i tak na maksa focha walnąć.