reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

Hej nie znamy się, na innym watku dziewczyna podala linka. To jest nowe rozporzadzenie odnosnie opieki okoloporodowej. Wchodzi w zycie 7 kwietnia tego roku wiec warto sie zapoznac, szczegolnie od str 12. Teraz szpitale beda musialy sie do tego stosowac takze warto sie z tym zaznajomic bo wiadomo jak to jest. Ja jeszcze mojemu kaze to przeczytac i wydrukowac najlepiej zeby jakby co to wiedzial co i jak. Moze w koncu bedzie u nas mozna rodzic po ludzku... http://www.mz.gov.pl/wwwfiles/ma_str...k_24092010.pdf

reklama
mam już dosyć tego remontu :( mam wrażenie, że to się nigdy nie skończy :( w ogóle jakiś taki senny dzień, ale wpadłam do pracy i dostałam tulipanka :) fajnie macie z tymi czekoladami mniam

Wpadłam po marudzić. Już mam serdecznie dość wszystkiego. Zaczynam 3 tydzień pobytu w tym więzieniu i chce mi się wyć. Niedługo zacznę gryźć ściany! JA CHCE DO DOMU !!!!!!!!! Wszystko mnie boli skurcze mam ciągle, brzuch boli już chyba wole urodzić. I tylko gapie się w ten obrzydliwy sufit!aaaaaaaaaaaaaaaaaaa

marma kurcze nawet nie wiem co napisać no bo co w takiej sytuacji Cie pocieszy??!! trzymaj się zdrowo i ciepło, myślami jesteśmy z Tobą, dasz radę!! już niedługo!!

dranissimo Ale ze jak? Pokupowalas juz róze? Jesli tak to pdziwiam, moj lekarz w 26-tym tygodniu powiedzial ze dziewuszka a ja nadal mam momenty ze sie zastanawiam czy kawaler nie wysoczy;-) A u was 50 na 50 no no

No jak nie, jak tak :-p W sumie staram sie kupowac uniwersalne ubranka, ale jak mi wpada w oko jakis rozyk i to takie slodziutkie jest ;-) to sie powstrzymac nie moge ;-) No i kilka sukienek tez juz mam, no nie idzie nie kupic! :-) Jak sie okaze, ze to chlopczyk to nic straconego, zawsze mozna cos dokupic - a roze przydadza sie na kolejnego bobasa, moze bedzie kiedys bedzie dziewczynka ;-)

Nie martw się, szkoda nerwów. Zapomnij o dniu chłopaka we wrześniu ;)

cucumber teraz to juz sie obchodzi Dzien Mezczyzn :-) W Polsce 10 marca - srednio ponoc sie przyjelo, skoro nikt nie wie ;-p a na swiecie 19 listopada :-)

Wpadłam po marudzić. Już mam serdecznie dość wszystkiego. Zaczynam 3 tydzień pobytu w tym więzieniu i chce mi się wyć. Niedługo zacznę gryźć ściany! JA CHCE DO DOMU !!!!!!!!! Wszystko mnie boli skurcze mam ciągle, brzuch boli już chyba wole urodzić. I tylko gapie się w ten obrzydliwy sufit!aaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Trzymaj sie kobitko... :rofl::rolleyes: Buziaki dla ciebie... i dużo cierpliwości życzę... :tak:

Marma, trzymaj się kobieto ! Wyobrażam sobie, że leżenie w takim miejscu zbyt długo może doprowadzić do szału. Jeszcze troszkę...

Jeszcze chciałam się pochwalić, że test obciążenia glukozą 75 wyszedł w normie:) Hurraaaa !!! Az bałam się dzwonić do przychodni, bo miałam jakieś dziwne przeczucia, że mam cukrzycę i że stąd te 20 kg na plusie.

W pon wizyta u ginka. Oby wszystko było ok :-p

reklama
to znowu ja
skurcze na ktg do 70, co 10-15minut. rozwarcie - szyjka przepuszcza palec i ani drgnie ( już od tygodnia)
główka wysoko....a ja w domu. doktor stwierdził, że przy takim tempie, to jeszcze do terminu dociągnę. dopiero wtedy będzie interweniował. tętno super, rusza się łobuz ciągle.....
i tylko ja mam dość

Do góry