reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

Baby moze tak ok 14? Pomimo wszystko juz ok 5 sie robi chlodno wiec mysle ze na jutrzejszy obiadek sobie strzelimy BBQ :-) i jakas salateczka

anawoj bierz Brithish Airways - to nie padnie a w 1 klasie jest marzenie - no i cena taka ze Cie nie stac (i mnie - bo ja lecialam economy class :-( ) :-D hihi
Morgaine a Ty co tez bierz te linie i przy okazji sie zachaczysz :-)
chociaz nie... Ty jeszcze nie masz poscieli!:confused2:

reklama
hehe! bbq jak z reklamy actimelka :-) fajnie, czemu nie!!

margola,
wspolczuje, moze zyrtec faktycznie nie bardzo, ale moze fenistil w zelu chociaz?.. jeny, dla mnie to okropne, nieraz mi sie jakas swedzaca wysypka przytrafi (mam wrazliwa skore) na znak przesuszenia, albo jakos po porstu z powietrza :angry: to szalu dostaje!!! naprawde zal mi ciebie okrutnie :-( zaraz napisze do kolezanki, niech cos zaradzi..

moj D wrocil z pracy w szampanskim nastroju, w ogole jakos oboje sie super dogadujemy dzis, normalnie zyc nie umierac :-) po tygodniu jadu to mila odmiana! wlasnie mi skreca komode :-) bez narzekania! i siadamy do xboxa - nowe gry przyszly i bedziemy razem testowac :-)

buziaki!

aenye - udanej zabawy :d

Wiecie co odstawiłam - kupiłam sobie dzisiaj ptysia na deser, i właśnie sobie o nim przypomniałam:eek: Nie ma to jak mieć refleks tudzież dobrą pamięć.

hehe! bbq jak z reklamy actimelka :-) fajnie, czemu nie!!
tyyyy ale my sniegu nie mamy :-D za to pieknie i slonecznie cipko :-D ale tak na serio to dokladnie w takim samym domu jak na tej reklamie mieszkamy. Sie smiejemy ze u sasiadow krecili :-) to cale osiedle takich domkow wlasnie :-)
Asiunia To Ja przywiozę sałatkę :tak:
ooo ok moze byc :-D jakies trunki by sie przydaly..... no niestety uraczymy sie soczkiem :-)

lete do chlopakow :-D

p.s. aenye wlasnie ogladalam to "matura to bzdrura" co linka zapodalaś - momentami myslalam ze padne :-D normalnie sikałam jacy to niektorzy sa inteligentni inaczej :-D

asiunia, no beka jest nieziemska..

ale ja sie przyznam, ze mnie raz taka babka zaczepila na ulicy z radia gdansk.. i pytala, czy uwazam, ze dla mlodych ludzi 13 grudnia to wazna data. chodzilo o wybuch stanu wojennego, akurat byly u nas obchody na wydziale tego dnia. a ja zaczelam napierdzielac o Janku Wisniewskim.. no co, tez grudzien, tez trojmiasto.. no.. :-D i mialam taka pustke w glowie, ze nic nie oprzytomnialam!!!

jak wrocilam do domu to po prostu myslalam, ze padne!!!

eywa Powodzenia na jutrzejszej wizycie, trzymam kciuki:tak:
asiunia smaka narobilas tym grilem, my w niedziele o tym myslelismy
..aenye ta, nie ma to jak dobra gierka na dobranoc:-D

Mnie dzis kolezanka w pracy nawiedzila, przegadalysmy pol dnia a teraz sie relaksuje. Jutro wizyta w szpitalu z polozna, mam nadzieje ze znowu czzegos tam w moczu czy w krwi nie wynajda:eek:

witam wieczorem po ciezkim dniu siedzenia na zajeciach..moj prowadzacy doprowadza mnie do szewskiej pasji mialam miec egzamin 14lutego przelozyl na 28marca :szok: nastepny z 21marca na 11kwietnia :wściekła/y: sam niech sobie je zdaje w kwietniu qrde...podeszlabym sobie do nich z moja grupa na spokojnie to potem bede kombinowac ehhh
co do koli to ja tez pije..nie wiem co w tej koli takiego ze ciezarowki w nalog wpadaja :-D
Asiunia mnie kumpela zaprosila na BBQ w sobote ;-) tez kwietniowka zreszta :-D
Nati trzymam kciuki zeby bylo lepiej
Marma dobrze ze troche optymistyczniejsze wiesci
Jola powodzenia na jutrzejszej wizycie
chyba wiecej nie zapamietalam co komu przepraszam :zawstydzona/y:

reklama
Do góry