reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

Baby moze tak ok 14? Pomimo wszystko juz ok 5 sie robi chlodno wiec mysle ze na jutrzejszy obiadek sobie strzelimy BBQ :-) i jakas salateczka

anawoj bierz Brithish Airways - to nie padnie a w 1 klasie jest marzenie - no i cena taka ze Cie nie stac (i mnie - bo ja lecialam economy class :-( ) :-D hihi
Morgaine a Ty co tez bierz te linie i przy okazji sie zachaczysz :-)
chociaz nie... Ty jeszcze nie masz poscieli!:confused2:

reklama
hehe! bbq jak z reklamy actimelka :-) fajnie, czemu nie!!

margola,
wspolczuje, moze zyrtec faktycznie nie bardzo, ale moze fenistil w zelu chociaz?.. jeny, dla mnie to okropne, nieraz mi sie jakas swedzaca wysypka przytrafi (mam wrazliwa skore) na znak przesuszenia, albo jakos po porstu z powietrza :angry: to szalu dostaje!!! naprawde zal mi ciebie okrutnie :-( zaraz napisze do kolezanki, niech cos zaradzi..

moj D wrocil z pracy w szampanskim nastroju, w ogole jakos oboje sie super dogadujemy dzis, normalnie zyc nie umierac :-) po tygodniu jadu to mila odmiana! wlasnie mi skreca komode :-) bez narzekania! i siadamy do xboxa - nowe gry przyszly i bedziemy razem testowac :-)

buziaki!

aenye - udanej zabawy :d

Wiecie co odstawiłam - kupiłam sobie dzisiaj ptysia na deser, i właśnie sobie o nim przypomniałam:eek: Nie ma to jak mieć refleks tudzież dobrą pamięć.

hehe! bbq jak z reklamy actimelka :-) fajnie, czemu nie!!
tyyyy ale my sniegu nie mamy :-D za to pieknie i slonecznie cipko :-D ale tak na serio to dokladnie w takim samym domu jak na tej reklamie mieszkamy. Sie smiejemy ze u sasiadow krecili :-) to cale osiedle takich domkow wlasnie :-)
Asiunia To Ja przywiozę sałatkę :tak:
ooo ok moze byc :-D jakies trunki by sie przydaly..... no niestety uraczymy sie soczkiem :-)

lete do chlopakow :-D

p.s. aenye wlasnie ogladalam to "matura to bzdrura" co linka zapodalaś - momentami myslalam ze padne :-D normalnie sikałam jacy to niektorzy sa inteligentni inaczej :-D

asiunia, no beka jest nieziemska..

ale ja sie przyznam, ze mnie raz taka babka zaczepila na ulicy z radia gdansk.. i pytala, czy uwazam, ze dla mlodych ludzi 13 grudnia to wazna data. chodzilo o wybuch stanu wojennego, akurat byly u nas obchody na wydziale tego dnia. a ja zaczelam napierdzielac o Janku Wisniewskim.. no co, tez grudzien, tez trojmiasto.. no.. :-D i mialam taka pustke w glowie, ze nic nie oprzytomnialam!!!

jak wrocilam do domu to po prostu myslalam, ze padne!!!

eywa Powodzenia na jutrzejszej wizycie, trzymam kciuki:tak:
asiunia smaka narobilas tym grilem, my w niedziele o tym myslelismy
..aenye ta, nie ma to jak dobra gierka na dobranoc:-D

Mnie dzis kolezanka w pracy nawiedzila, przegadalysmy pol dnia a teraz sie relaksuje. Jutro wizyta w szpitalu z polozna, mam nadzieje ze znowu czzegos tam w moczu czy w krwi nie wynajda:eek:

witam wieczorem po ciezkim dniu siedzenia na zajeciach..moj prowadzacy doprowadza mnie do szewskiej pasji mialam miec egzamin 14lutego przelozyl na 28marca :szok: nastepny z 21marca na 11kwietnia :wściekła/y: sam niech sobie je zdaje w kwietniu qrde...podeszlabym sobie do nich z moja grupa na spokojnie to potem bede kombinowac ehhh
co do koli to ja tez pije..nie wiem co w tej koli takiego ze ciezarowki w nalog wpadaja :-D
Asiunia mnie kumpela zaprosila na BBQ w sobote ;-) tez kwietniowka zreszta :-D
Nati trzymam kciuki zeby bylo lepiej
Marma dobrze ze troche optymistyczniejsze wiesci
Jola powodzenia na jutrzejszej wizycie
chyba wiecej nie zapamietalam co komu przepraszam :zawstydzona/y:

reklama
Do góry