reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
no lasencje a ja to za duchę robote odwaliłam.
to krótkie streszczenie co was czeka pierwiastki:

Młody zrobił kupę.
no i nic by w tym dziwnego nie było, gdyby nie to że coś rzadziutka i jak szedł to mu z nogawki wylatywała. nie mówiąc już o tym że te rzadkie śmierdzą jak cholera.
no a M wraca po 19tej, jutro podłogi miał myć...no ijuż nie musi.
ha a jeszcze najlepsze, nie mam ciepłej wody i nie mogłam tego tyłka małego kochanego wsadzić pod prysznic tylko chusteczkami!! no i kolejna pralka czeka, z tym że z dwoma rzeczami więc nieekonomicznie, puszczę z tym moją torbę szpitalną i już kolejna rzecz będzie gotowa hahahah.
no i ten zapach do teraz czuję....jenyyy czego on się najadł!!

no to miłego macierzyństwa życzę;)

edit:margola słońce Ty nasze, nie załamuj się, jesteśmy z Tobą:*

eeeeeee tam, siedze i rycze........ wszystko nie tak, do du..y. Miałam się ta ciążą cieszyć, a co wychodzi?! rzadka kupa morgaine..
a taki miałam dobry humor no. już teraz to mi wszystko jedno. dawajcie swoje bolączki do mnie i na mnie, mi już wisi wszystko.
żeby to kur.. nie swędziało!!!!! zaraz będę krzyczeć bo od beczenia tylko sie nos zapycha!

margola biedactwo, współczuję Ci i żadne słowo pocieszenia chyba się nie nadaje....
ale proszę Cię, dla Twojego dzidziolka, już zaczynasz 35 tydzień za 2 dni. już niedługo... lek zacznie działać.... już niedługo to wszystko będzie tylko wspomnieniem a Ty zapłaczesz ze szczęścia:) zobaczysz!!

nie, nic mi nie poradził. powiedział tylko że po porodzie przejdzie. w czwartek moze coś przepisze. tyle że jak ja do czwartku wytrzymam?!

cześć dziewczyny :)
margola i nati trzymajcie się....

ja byłam wczoraj u ciotki położnej, obejrzała brzuch, wymacała, mały nadal główką w dół, stwierdziła że raczej nieduży jest, brzuch też.
mówiła, że główka już wstawiona w kanał rodny, dała mi jakieś 2 tygodnie (termin mam na za 4 tyg), no to dziś torbe spakowałam, jutro dokupie co brakuje i czekamy.

buziaki dla brzuchatek w szpitalach i domkach

reklama
margola, musi być coś, żeby aż tak nie swędziało. Szukałaś jakiś cudownych sposobów w necie? Nie płakać, działać!!!!

co do historii morgaine, witajcie niedługo w świecie kup!!!! hahahahahahhaa :-D

Do góry