reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

trafia mnie chodzenie na płaskim obcasie.
chcę sobie kupić botki, ale na obcasie.
czemu w ciąży nie można na obcasie? poza tym że nie ujdę daleko no ale ja nie chodzę wiele;)
ja mam kozaczki na koturnie i mega wielkim obcasie i zalozylam je z 2 razy w ciagu ciazy i myslalam ze padne. Normalnie jakas niemoc kompletna. W ciazy preeruje zdecydowanie plaskie buty!
Pozatym przyznam wam sie szczerzez ze przed Joshem to smiglam w obcasach non stop, a jak przyszedl mlody i mialam z nim na misto jechac autobusem, pchac ten wozek z siatkami i to np pod gorke, to rozniez nakupowalam duzo plaskich bucikow. Na szczezscie ostatnie lato to moda na gladiatorki byla itp wiec luz, teraz tez juz dzieki aenye obczailam nadchodzace trendy i rowniez zapowiada sie "płaska moda" :) dla mnie super bo z 2 dzieci na miescie i 10cm szpilki to...hmm... cienko widze :D:D:D hihi

Hej! Nie było mnie, bo w sobotę wylądowałam w szpitalu z podejżeniem zatrucia ciążowego. Skierował mnie mój lekarz rodzinny, bo wymiotowałam i ciśnienie mi skoczyło bardzo. Na szczęście po wnikliwych badaniach wykluczyli i w niedziele po południu wypuścili do domku. Jest dużo lepiej, ale cały czas dochodze do siebie. Nie dam rady was niestety nadrobić. Ściskam was mocno wszystkie razem i każdą z osobna.
ojjj biedactwo :* tulimy bardzo :) odzywaj sie kochana zebysmy wiedzieli co i jak u was, a nadrabianiem sie nie przejmuj ja tez nie wszystko nadrabiam ;)

Nie chcę straszyć ale na SR położna mówiła, iż zdaża się że czop nie jest zabarwiony krwią, może być to jakby 'zbity' gęsty śluz

cucumber może jednak pojedź z mężem na IP, lepiej zawsze sprawdzić
Śluz tak owszem, ale w formie przezroczystej galatery, jezeli to bylo biale to najprawdopodobniej to byla poprostu gesta wydzielina z pochwy. Kiedys wlasnie czytalam ze do pluki to jest biale to wsio ok, gorzej jakby tam wlasnie slady krwi byly :)
Ja tam mam pozytywne przeczucia i mi to na czop nie wyglada, ale jak mowicie, kazdy inny i u kazdego moze to wygladac inaczej ;)

reklama
Na szczezscie ostatnie lato to moda na gladiatorki byla itp wiec luz, teraz tez juz dzieki aenye obczailam nadchodzace trendy i rowniez zapowiada sie "płaska moda" :) dla mnie super bo z 2 dzieci na miescie i 10cm szpilki to...hmm... cienko widze :D:D:D hihi

dziołuszki dajcie linka co to za płaska moda bedzie modna;)

czołem mamuśki:)

nie dość,że zajęło mi trochę czasu poczytanie was od wczoraj, to teraz dałyście mi zajęcie na allegro, chciałam tego typu rzeczy na miejscu kupowac,ale tak patrzę..wszystko u jednego sprzedawcy, przyniosą do domu..pewnie taniej też wychodzi? czy się nie orientujecie?

chyba trzeba troszkę w domku się pogrzać, bo gardełko pobolewa dziś coś mnie i głowa

eywa ja jeszcze nie kupowałam tych wszystkich rzeczy, ale dziewczyny mówiły, że wychodzi taniej, jak się kupi większość rzeczy u jednego sprzedawcy :)

dziołuszki dajcie linka co to za płaska moda bedzie modna;)
A co ja Ci powiem jak dziela nas km i z doswiadczenia wiem ze u nas jest troche inaczej niz w PL. Jak zajezdzam to widze "standarty" gdzie tutaj standarty zobaczysz tylko na polakach (haha po tym rozpoznasz kazdego) :D
widziałam że coraz więcej pojawia się jazzówek
Mokasyny jazzówki oxforki QUEL grey 36 (1461883918) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy ale nie wiem czy te dziołszki miały na myśli. No i baleriny myślę że obowiązkowo trzeba mieć
u nas takie tej jesieni byly modne, teraz widzilam mase sweetaśnych sandałków (nie japonko podobnych), balerinki to tez tradycja tylko rozne desenie, gladiatorki nadal sie przewijaja...
no i motyw marynarski juz 2 sezon bedzie modny, tyle ze juz nie tak mocno eksponowany :) i lata 60 dalej zajmowac beda szafe... czyli wysztkie koturny, sukienusie i natapirowane wlosy zostaja :)

z balerinek to zakochalam sie m.in w tych http://www.littlewoods.com/coleen-o...win,0&prdToken=/p/prod6010758-sku9107903#none mialam podobe w zeszlym roku i przy mojej kaczej stopie byly naprawde super!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
eywa ja jeszcze nie kupowałam tych wszystkich rzeczy, ale dziewczyny mówiły, że wychodzi taniej, jak się kupi większość rzeczy u jednego sprzedawcy :)
dla mnie te,at na czasie,bo dziś do południa siedziałam z bratową nad listą tego tylu rzeczy, okazało się,że o połowie nie miałam pojęcia;) dobrze, że ona spodziewa się drugiego dziecka, będzie łatwiej:) w ogóle fajna sprawa, ja w kwietniu termin, bratowa w maju, będziemy razem spacerować;)

asiunia fajne perełkowe, uwielbiam takie połączenia :-)
ja napewno zamówie baleriny z atmosphera, co wiosnę lub jesień kupujemy je z siorką, mało wytrzymałe ale fajnie wycięte i biega się w nich jak w papciach:-D

reklama
asiunia fajne perełkowe, uwielbiam takie połączenia :-)
ja napewno zamówie baleriny z atmosphera, co wiosnę lub jesień kupujemy je z siorką, mało wytrzymałe ale fajnie wycięte i biega się w nich jak w papciach:-D
a ja wlasnie z primarku juz nie chce (chodz nie powiem jedne widzialam fajne) bo dla mnie sa zyt tandetne. Tanie i to widac i czuc, 2 tyg i do smieci i kupujesz natepne. Idealne dla tych co lubia posiadac a malo uzydkowac :) ja teraz szukam gdzie indziej. New Look mi sie super sprawdzil. Ich balerinki mam do dzis pomimo ze biale! Trzeba bedzie poszukac...
Ahhh juz sie nie moge doczekac :D:D:D brzuchol bedzie w wozku, kasa w portfelu, słońce na niebie i ruszamy :)P:) dobrze ze za marzenia nie karaja :D::D:D hih

Do góry