A
asiunia876
Gość
ja mam kozaczki na koturnie i mega wielkim obcasie i zalozylam je z 2 razy w ciagu ciazy i myslalam ze padne. Normalnie jakas niemoc kompletna. W ciazy preeruje zdecydowanie plaskie buty!trafia mnie chodzenie na płaskim obcasie.
chcę sobie kupić botki, ale na obcasie.
czemu w ciąży nie można na obcasie? poza tym że nie ujdę daleko no ale ja nie chodzę wiele![]()
Pozatym przyznam wam sie szczerzez ze przed Joshem to smiglam w obcasach non stop, a jak przyszedl mlody i mialam z nim na misto jechac autobusem, pchac ten wozek z siatkami i to np pod gorke, to rozniez nakupowalam duzo plaskich bucikow. Na szczezscie ostatnie lato to moda na gladiatorki byla itp wiec luz, teraz tez juz dzieki aenye obczailam nadchodzace trendy i rowniez zapowiada sie "płaska moda"
ojjj biedactwo :* tulimy bardzoHej! Nie było mnie, bo w sobotę wylądowałam w szpitalu z podejżeniem zatrucia ciążowego. Skierował mnie mój lekarz rodzinny, bo wymiotowałam i ciśnienie mi skoczyło bardzo. Na szczęście po wnikliwych badaniach wykluczyli i w niedziele po południu wypuścili do domku. Jest dużo lepiej, ale cały czas dochodze do siebie. Nie dam rady was niestety nadrobić. Ściskam was mocno wszystkie razem i każdą z osobna.
Śluz tak owszem, ale w formie przezroczystej galatery, jezeli to bylo biale to najprawdopodobniej to byla poprostu gesta wydzielina z pochwy. Kiedys wlasnie czytalam ze do pluki to jest biale to wsio ok, gorzej jakby tam wlasnie slady krwi bylyNie chcę straszyć ale na SR położna mówiła, iż zdaża się że czop nie jest zabarwiony krwią, może być to jakby 'zbity' gęsty śluz
cucumber może jednak pojedź z mężem na IP, lepiej zawsze sprawdzić
Ja tam mam pozytywne przeczucia i mi to na czop nie wyglada, ale jak mowicie, kazdy inny i u kazdego moze to wygladac inaczej