reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
Ja komandory dwa mam zaplanowane na poniedziałek i lustra mam o odcieniu brązowym. Pan z komandora mówił,że nie warto brac normalnych, bo strasznie daja po oczach, a wiadomo drzwi do takiej szafy są duże,więc ponoć przeszkadza. Przy lustrze w komandorze się nie malujesz, tylko przeglądasz, więc wystarczy..

a poza tym w przyciemnianym lustrze wyglada sie na bardziej opalona i juz samopoczucie lepsze :)))))))

sa rodzice, niby sprzatają, ale jecza:p

Witajcie Dziewczyny. :)

Petinka - rozgość się, witamy. :)

Ja tylko melduję, że u nas leeeje. A ja mam kontrolę u dentysty - taką, żeby zaliczyć wreszcie odpowiedni wpis w książeczce ciąży, bo już mnie moja ginka za to ściga. ;)

margola, to teraz się oszczędzaj i dbaj o siebie. A z tą wanną to ja też czuję, że w moim szpitalu można tylko na czas skurczów wejść a rodzi się już nie w wannie.

petinka, witam na kwietniówkach :)

Ale dzisiaj paskudna pogoda :/ Wczoraj tak ładnie było, że mąż mnie na spacer wyciągnął :) Sam zaproponował spacer, potem robiliśmy pizzę i mieliśmy wieczór dla siebie z filmem i świętym spokojem :) Kochany jest. A ja oczywiście na sam koniec mu się rozpłakałam i zepsułam atmosferę. Jestem okropną żoną. Aż mi się śniło, że ode mnie uciekł i nie chciał wrócić :p
Dzis mnie coś pobolewa w dole brzucha i z tyłu pleców. Ale tylko przeszło na chwilę i poszłam wyszorować łazienkę. Prysznica już nie dałam rady, bo trzeba się schylać. Teraz mi ręce chlorem śmierdzą :/ No ale wyrzuty sumienia, że okropna żona ze mnie spowodowały, że posprzątałam.

I ja postanowiłam tu dołączyć
O ciąży dowiedziałam się 28.07.2010
to moja pierwsza i bardzo przemyślana ciąża. Po prawie 7 latach małżeństwa , pewnego cudownego dnia mąż oznajmił mi, że chciałaby aby było nas więcej:-D . To było coś cudownego bo ja już od dłuższego czasu przebąkiwałam iż bardzo bym chciała Bobika , ale faceta do tej decyzji nie można namawiać, oni sami muszą to poczuć i tak też stało się w naszym przypadku. Dzień 28.07.2010 to był i nadal jest najpiękniejszym dniem w moim życiu, to dzień kiedy ujrzałam upragnione 2 kreski, łzy szczęścia i niedowierzania leciały mi z oczu a mąż mi mówi jakby dostał 2 życie :-D
Dziś mamy za sobą 33 tygodnie ciąży i oczekujemy naszej córeczki Wiktorii.
Co do imienia to też był to piękny przypadek, a może tak miało być. Mąż zawsze powtarzał mi , że chciałby synka Wiktorka ja się śmiałam i mówiłam że jak będzie córcia to co wtedy, odparł wiadomo Wiktoria :-D.
Dzień w którym dowiedzieliśmy się o ciąży to właśnie imieniny Wiktora :tak: Reszte dopisal los i będzie Wiktoria Adriana
pozdrowienia

Witam kolejną nową kwietniówkę. :)

Dziewczyny, a nie macie w książeczkach ciąży rubryki - KONSULTACJA STOMATOLOGICZNA oraz KONSULTACJA INTERNISTYCZNA? Mnie moja gin kazała je zaliczyć, chociaż w szpitalu na pewno na to nie spojrzą. Ja wyleczyłam wszystkie zęby przed ciążą, więc idę tylko dla formalności bo i tak teraz się jej nie pozwolę dotknąć. ;) Jeśli jakieś ubytki nowe wyskoczyły, to dopiero po będę leczyć.

reklama
petinka, herbatita, opowiedzcie cos o sobie :-) witamy!!!

herbatita
, fajnie, ze udalo sie wa, wszystko tak ladnie zaplanowac, hehe :-) na kiedy termin? ja chyba tez 28-go sie dowiedzialam :-)

petinka
, ja tez 10 kwiecien (wg ksiazeczki) :-) moje wyliczenia sa inne (mialam krotsze cykle) ale gin wie swoje, wiec niech mu bedzie i termin na 10 :-)

ja nie moge sie zebrac do wyjscia. powinnam za godzine wychodzic z domu, a u mnie syf na chacie, ja w pizamie.. szok.

krakowianko,
mamy, ale mi gin nie kazal nigdzie lazic :-) tzn nic nie wspominal. zeby mam ok, takze luz.

Do góry