pandorka
Luty 2010 / Kwiecień 2011
Mam nadzieję, bo ja już trochę pękam, że tak powiem :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no właśnie mdłości świadczą o zbliżającym się porodzie i występują tydzień przed, a ja mam jeszcze 2 mce!!Morgaine, mnie ostatnio tez mdłości wróciłynie wiem czemu, ale koleżanka ma to samo od kilku tygodni, a termin ma na pocz. marca, słysząłam, ze czasem mdłości wracają pod koniec ciąży, moze to przez to...
Nati faktycznie nic specjalnego nie powiedzieli, ale jak się słyszy nawet w krakowskich niektórych szpitalach jakie opłaty pobierają głównie za proód rodzinny to załamkana szczęście u mnie wszystko jest gratis :-)
prac? nie prac? chyba jednak nie. jutro chyba beda stawiac szafe komandor, to wtedy bede miala gdzie rzeczy klasc. Ale to troche potrwa, jutro chyba tylko szyny, potem tesciowa musi w swojej pracy powiedziec zeby zrobili drzwi i jeszcze musimy wymyslic jakie chcemy ( lustro czy nie? jak tak to czy przyciemniane lustra?) nastepny weekand maz ma wolny dopiero 19-20 a wtedy tata ma urodziny wiec troche ta szafe beda stawiac. :-(