reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

mi sie w koncu zapowiada leniwy dzien :-)
od tyg cos sie dzialo a to lekarz, a to mama,albo maz byl w domu.
Dzisiaj w koncu sama do 15 :-)

reklama
pandorka ale się uśmiałam :-D:-D Aż zapomniałam co miałam napisać :-D

Gratuluje udanych wizyt

widzę że torba do szpitala na tapecie. Moja leży spakowana ale na razie to torba dla mnie szpitalna na nieoczekiwany pobyt. Moja poporodowa szpitalna jeszcze nie gotowa, zresztą jeszcze nic nie mam. Dziś zabieramy się za rzeczy z teściową M ma mi w końcu przywieść od rodziców :-D
Teraz za bardzo czasu nie mam na forum bo teściowa, Julia, Kacper i M więc ciężko znaleźć chwile dla siebie. A poza tym to miłe oderwanie od rozmowy wyłącznie przez internet.;-)

pokazuje mezowi torbe do szpitala a maz:
a laptop?? juz sie nie zmiesci. to wezmiesz moj telefon ( ma wi-fi)
no bez przesady az taka uzalezniona nie jestem

Witam mamunie
u mnie deszcz za oknem i nastrój też taki pochmurny. Sniadanko zjedzone i zabieram sie zaraz za pieczenie naleśników a taaaak mi sie straszliwie nie chce - chrześnica mężuli wpadnie dziś do mnie, ma dziś studniówkę i muszę wymyślić jakąś fajną fryzurkę a weny brak :no: może przy tych naleśnikach się rozkręce

Gratuluje udanych wizyt dziołszki :)

Witajcie kochane

Gratuluje udanych wizyt.

Wczoraj byłam u drmatologa i okazało się ze to moje uczulenie to jakieś drożdże .
Zaaplikował mi laser i maść clotrimazolum,jak się okaże że ta maśc pomogła (a już nie zapeszając odnosze takie wrażenie)to moje zaufanie do lekarza ginka zostało bardzo ale to bardzo nadwyrężone.To Wy kochane radziłyście mi abym odrazu kupiła tą maść jak tylko pierwsze objawy zaczeły mi dokuczać a ja głupia nie posłuchałam .
Ponoc ginekolog powinien umieć rozpoznać taką przypadłośc jak ja mam.
A ja oczywiście zostałam nafaszerowana antybiotykami ,kupe kasy wydałam ,nocy nie przespałam .Zresztą ten drmatolog też mnie nieżle kosztował-podsumowująć moja córka miałaby już dobrej klasy wózek gdyby nie te wydatki.

Tyle musiałam się wygadać.
Trzymajcie kciuki aby w końcu przeszło mi to paskudztwo:tak:

Cześć Dziewczyny. Od samego rana czytam co tam wczoraj naskrobałyście. Ja dzisiaj pierwszy dzień bez pracy i jakoś tak dziwnie. Pan doktor kazał więcej odpoczywać bo mały naciska na szyjkę jak szalony i jak nie zacznę się oszczędzać to wyleci ;-). Alberto kochany waży 1718 g. Pakowanie torby do szpitala... aaaa!!! nie potrafię się w tym temacie zorganizować, zresztą jeszcze mało mam, ale w ten weekend wybieram się na zakupy, więc może sytuacja się zmieni. W przyszłym tygodniu wchodzi mi do sypialni ekipa remontowa w postaci wujka i muszę się gdzieś podziać z całym majdanem, który aktualnie w niej mam. Przerażające, bo nie wiem gdzie to wszystko upchać. Niby miałam odpoczywać ale chyba podczas remontu będzie ciężko...
Wszystkim gratuluję udanych wizyt, tych mniej udanych współczuję, ale trzeba byc dobrej myśli - będzie dobrze, bo przeciez musi być dobrze!!!!

reklama
Do góry