2200?? my god!! moja 1500 to jest różnicaMam niski poziom płytek PLT (odp. za krzepliwość), ta małopłtykowość jest rodzinna, do tego mam cały czas wysokie ciśnienie, do tego mam powiększoną śledzionę, która moze pęknąć przy wysiłku SN, i coś nie tak mam chyba z wątrobą, ale to się okaże. Ogólnie moja krew, którą przed ciążą oddawałam honorowo i dzielnie i była naprawdę niezła obecnie jest do dupy
No i ani hematolog, ani ginekolog nie chcą wziąć takiej odpowiedzialności.
Edit: I do tego jeszcze być może waga dziecka, skoro już teraz przekroczył granicę 2200![]()
czego to baba w ciąży nie wymyśliapropo cc.
mojej siostry szwagierka sie strasznie boi sn i zalatwila skierowanie czy zaswiadczenia od psychiatry:
- obsesyjny lek przed porodem
i podobno to wystarczy
abstrach,,ujac czy to zdrowe i czy cc na zadanie jest ok to bez przesady takiej choroby chyba nie ma?????
mitaginka Tobie to sie chyba nudzi hahahatyle jest fobii na świecie i to bardzo dziwnych, że takie coś faktycznie może być wskazaniem, np. pekatofobia- lęk przed popełnieniem grzechu :-), basifobia- strach przed chodzeniem, UWAGA, ta jest najlepsza: arachibutyrofobia- lęk przed masłem orzechowym
czymże w tym kontekście jest strach przed porodem?![]()
albo wezmę plecak ze stelażem
np. taki
PLECAK TRANSPORTOWY ZE STELAŻEM 75L U.S ! 8910 (1451551409) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
definitywnie Ci się nudzi