reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

spisane, ale na wypisie nie znalazłam informacji o długości szyjki.. coś mi sie kołacze tylko że 3cm. ale nie wiem czy dobrze pamiętam... no to odpinam się. i jeszcze raz dzięki!!!!!

reklama
pandorka za bardzo nie wiem co napisać, ale współczuję i PODZIWIAM.
JESTEŚ DZIELNA
rodzina daje duże wsparcie w takich przypadkach i jestem szczęściarą. ale takie mamusie jak Ty też napawają mnie dumą, że my mamusie mamy siłę.

dzięki ;-)

kumpele po cc wypuścili w drugiej czy trzeciej dobie to się w domu pozbierać nie mogła. naprawdę nieoceniona pomoc w szpitalu.

nie można generalizować, bo ja wyszłam po CC po pełnej dobie od porodu i było ze mną ok. Każdy organizm jest inny, inaczej się regeneruje i wewnętrzna siła też dużo daje. Każda CC też jest inna i też nie mam pewności, czy jeśli będę miała teraz CC, czy pozbieram się równie szybko ;-)

Witam popołudniowo!!!

Pogoda piękna,choć niezbyt ciepło-ale za to słonecznie i bezwietrznie...dlatego my zaraz zmykamy na kolejny spacer!!!

koot-dzięki,że jako jedyna ucieszyłaś się z mojej wczorajszej udanej wizyty;-)

nati-super,że wszystko gra,a mała cała i zdrowa-to już niedługo..:)

innym-po wizytach też gratuluję,a za Morgaine trzymam kciuki!

pandorka-wszystko będzie dobrze,choć wiadomo jak człowiek funkcjonuje,gdy go coś boli..czasem mały ból a potrafi dokuczyć,a co dopiero taki gigant jak Twój,współczuję...

no nic,zmykam,bo czuję się o wiele lepiej w ruchu:tak: papatki!!!

jakos tak cicho dzisiaj.
Czekam na kuriera z kosmetykami, pieluchami itp. to moze jutro juz wypiore albo nie nie wiem. w przyszlym tyg mamy zamiar juz lozeczko rozstawic niech cieszy oczy i nas przyzwyczaja.
Morgaine-gratuuje wizyty, starsznie malenka ta Twoje Weroniczka ale w sumie moja nie duzo wieksza.
Margola- trzymam kciukasy

Dziewczyny gratuluje udanych wizyt:) Wcale nie taka maleńka:) to reszta jest po prostu za duża:-))) hihi

Pogoda piekna, ale my w domku, R gorączki już nie ma i dziś czuje się zdecydowanie lepiej, nie kaszle, tylko z noska troszkę leci, więc i ja spokojniejsza.. doktor (pediatra) kazał podejśc do tego z dystansem i nie panikować ! Ha łatwo powiedzieć!

Odliczamy dni do operacji.. 4 dni do wyjazdu do Wrocka, 5 dzień - na 9.00 musimy się wstawić do Kliniki.. i dalej nic nie wiem:/ Jutro rano powinnam więcej wiedzieć co i jak..

a u nas brzydko. Tzn zimno, slonca brak. nie pada ale na spacer to mi sie nie chce.
Mitaginka biedaku Ty nie masz chwili spokoju, samotnosci. Najpierw szpital, potem siostra, dzisiaj tesciowa jutro juz pt i weekand z mezem. To Ty juz zapomnialas co to samotnosc. :-D

reklama
Do góry