reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

a mojej siostrze kobietka na dworcu sprzedała bilet nie na ten pociąg co trzeba i konduktor kazał jej kupić wlaściwy bilet albo wysiąść na najbliższej stacji...
dobrze, że miała kasę, to kupiła i będzie reklamować, jak już dojedzie...gorzej, jakby nie miała więcej pieniędzy, musialaby wysiąść i czekać nie wiadomo ile na właściwy pociąg...żenada...

a propos usg...to jest jakaś nowa reklama Calgonu i tam robią a'la usg pralce :-D, żeby sprawdzić, czy kamień się odkłada :-D

reklama
mitaginka nie tylko wtedy ale duzo sie nie pomylilas :p
ja oczywiscie mialam tylko 2 usg i chyba wiecej nie bedzie...
wybieramy sie dzis z m do kina na "Czarnego labedzia"..ciekawe czy wytrzymam bez toalety bo niestety miejsa byly tylko w srodku rzedu a ja tak nie lubie sie przeciskac w trakcie a jeszcze z brzucholem ;)
justi trzymam kciuki zeby maly wyzdrowial do piatku...moze ta tempka to walka z wirusem i wszystko bedzie ok :)

to widzisz, miałam niekompletne informacje od asiuni :p

to widzisz, miałam niekompletne informacje od asiuni :p

pewnie dlatego ze co przychodnia to inny obyczaj :D
ale siostre zalatwili... dobrze ze wogole miala jakies pieniadze...za studenckich czasow miewalo sie tylko na jeden bilet i co wtedy siedzisz na obcej stacji i zebrzesz o pieniadze na bilet ;)

podobno nie meczy. Ale to takie strasznie glupie uczucie. No ale wlasciwie skad naukowcy maja wiedziec czy cos dzieci jeszcze nie narodzone meczy, boli itp??

niby to ćwiczy płuca, ale przecież jak dorosły ma czkawkę to beznadziejne uczucie...a jak za długo trwa, to aż całe płuca bolą, więc jakoś nie bardzo chce mi się wierzyć, że u dzidzinek jest inaczej

reklama
Do góry