reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

pisz cokolwiek! :)
no, to u Ciebie istnieje możliwość pomyłki :p pamiętasz, że u mnie najpierw miał być chłopiec :p

ja za to jestem rekordzistką usg, ale w drugą stronę- miałam co najmniej z 30 usg

reklama
zjadlam drugie danie- zrobione przez meza, pije cole i odpoczywam :-)
zadnej pomylki!!!!!!
mam rozowy wozek, rozowe ubranka, rozowa posciel!!! wiec zadnej pomylki, a ja mam 4 USG i pewnie ostatnie no pewnie mi przed porodowka zrobia czy wszystko ok

a u mnie właśnie byli...KOMINIARZE :-D sprawdzali szczelność kratek wentylacyjnych :tak: dwóch młodzieńców, a ja taka nie-wizytowa ;-) a do tego siostra smażyła dzisiaj rybę na obiad, więc pewnie w całym domu brzydko pachnie :-D

a ja cały dzień ogladam pościele i już mam mętlik.

Mitaginka dziekuję za troskę kochana: leżę, nic nie robię, oszczędzam się. Nie krwaiwłam w poniedziałek idę do lekarza i zobaczymy jak to wygląda.

Nati ja miałam 3 usg, teraz będę rozmawiała z giną i 4 będzie.

Marma cieszę się,że oki:)

Wlasnie co z Pandorka???
ale chyba jak by bylo zle to by Ja w szpitalu zatrzymali.
Koot- a widzisz czyli nie tylko ja mam malo USG

No i mi się przypomniało: mamusiadorusia-super!

Aenye co do wychowania jeszcze: ja przepraszam, jestem po pedagogice,żeby było zabawniej...Muszę trzymać nerwy na wodzy i będzie genialnie. Mi też mówią,że super dziecko wychowuję,ze taka wspaniała. Ale wiem,że powinnam być spokojniejsza i tyle:)

Co do chrztów, to my też bez ślubu: Maja z innego związku. Zobaczymy jak to będzie.

reklama
ale wiesz, jak jest w UK...jak tam Cię badają ginekologicznie tylko jak rodzisz albo krwawisz, to aż strach pomyśleć...

oglądam właśnie Jeden z dziesięciu- niektóre pytania są tak banalne :tak:albo ja taka mądra :-D

Do góry