reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
dzien dobry dziewczynki,

a wy juz od rana o gotowaniu:-)...zaraz wpadne w kompleksy...bo mi ostatnio nic a nic gotowac sie nie chce...ale wpadlam w szal sprzatania,chyba sloneczko mnie tak motywuje i to,ze jeszcze w miare moge sie poruszac:o)

chyba kazda z nas miala lub ma fazy,kiedy czlowiek czuje sie wszystkim przytloczony...taki syndrom "spadajacego sufitu",najlepszym lekarstwem jak dla mnie jest gdzies wyjsc,zrobic sobie samemu jakas przyjemnosc i swiat wydaje sie zaraz piekniejszy...dzisiaj rano mialam sprzeczke z synkiem,ktory ostatnio notorycznie sie spoznia do szkoly i stwierdzil,ze robi to 1/2 jego klasy i nauczycielka przyzwyczajona do sytuacji...:szok: i wytlumacz takiemu...:no:...

hahaah po śniadaniu, posprzątane, ale ....brzydule sobie obejrzałam.
ja jakaś w ciąży serialowa jestem (brzydule oglądam raz w tyg. może ale to już dla mnie mega dużo:D)
kurde trzeba by się ubrać co? i głowę umyć....i obiad..........jeny ile roboty!!

Dzień Dobry Dziewczyny :)
Ja już po wizycie. Generalnie ok. tzn. Młody ma już ok 1,9kg; główka ok; brzuszek trochę do przodu (co podobno typowe przy cukrzycy) no i nóżki długaśne :) ogólnie duży ale ponoć jeszcze nie tak strasznie. Mnie niestety dopadły żylaki nogi i sromu, do tego skrócona szyjka i anemia, ale i tak będzie ok. W końcu to już ostatnie dwa miesiące.

A ja też nieraz tracę przy Młodej cierpliwość, zwłaszcza jak udaje że nie rozumie o co sie ją prosi i robi po swojemu, a uparciuch z niej niezły ;) A ta kombinatorka dobrze wie, czego jej nie wolno i jeszcze potrafi swojemu 3 tyg. młodszemu kuzynowi jak coś takiego zrobi powiedzieć " nie wolno" :)
I też już chyba za długo w domu (już miesiac) i czasmi mam dość, ale do pracy to nie mam na razie ochoty wracać, bo tam to bym chwili spokoju nie miała, a i tak średnio co parę dni mam "sesje" telefoniczne i przy każdej wizycie np. ze zwolnieniem "tysiąc pytań do" :)

No i niestety czarna seria trwa, auto znowu się zepsuło i wczoraj na wizytę miałam niezły spacerek...
Mieliśmy meble w pokoju zmieniać i coś dla dzieci dokupić, bo nie ma gdzie rzeczy trzymać, ale jakoś nam trudno coś odpowiedniego znaleźć a teraz to już się boję czegoś zamawiać, żeby za późno nie przyszło...to chyba trzeba będzie teraz poczekać i zrobić to po porodzie...

Trzymajcie się wszystkie ciepło
Miłego dnia :)

witajcie
a u mnie noc znów prawie cała przespana:szok:, aż boję się cieszyć bo to się pewnie niedługo skończy:tak:

a ja lubie ta moja monotonie, naszczescie kazdy jest inny :-D
tylko wymyslac objadu mi sie nie chce.
grochowka a na drugie? brak planu :-(

no ja też polubiłam, chyba aż za bardzo:-( bo teraz to nawet myśleć mi się nie chce o pracy. A wrócić chyba będę musiała, no nic jest jeszcze trochę czasu może jakoś to będzie:-)

hahaah po śniadaniu, posprzątane, ale ....brzydule sobie obejrzałam.
ja jakaś w ciąży serialowa jestem (brzydule oglądam raz w tyg. może ale to już dla mnie mega dużo:D)
ha ja też, choć bez przesady 3 seriale oglądam ale nienałogowo:-) jeszcze:-D

reklama
Cześć Wam .

kawałek się nie udzielałam, jakoś czasu nie było,a potem chęci nawet,
muszę się wdrożyć , bo nawet nie wiem co po odpisywać ...

wczoraj byliśmy na usg,i wszystko w porządku ok 2 kg waży ,ale mam też podaną drugą wagę ponad 2 kilo,i swoją wielkością starsza o 2 tygodnie,i napisana druga data z usg to 7 kwietnia heh, no zobaczymy, główcią do dołu jest sobie ułożona,ale pewnie może jeszcze się zmienić .

Do góry