reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

Justi, trzymam mocno kciukasy :* Będzie dobrze, Twój synek to na pewno dzielny chłopczyk. A jaką ma dzielną mamę :) Dobrze, że wcześniej termin się znalazł.

Ale mnie zgaga męczy. Już drugi dzień taka silna. Na szczęście mąż mnie zaopatrzył wczoraj w Rennie.

reklama
Hej dziewczynki

Mitaginko cieszę się że dzizia Twoja zdrowa.Co do Twoich skurczy ,leków itp to chyba Ci nic innego nie pozostaje jak odliczać dni do kwietnia.Musisz być cierpliwa.Wiem że cięzko jest ,ale juz bliżej niż dalej.Będzie dobrze i trzymam za to kciuki .:-)
Justi-trzymam kciuki ,na pewno wszystko bedzie dobrze.

Po wczorajszej wizycie u ginki dowiedziałam się ze mam alergie ,ale na co to ciężko stwierdzić.Obsypana na dole jestem strasznie.Dostałam Oxycort i mam sobie psikać zewnetrznie na te krosty.Jak do piątku nie przejdzie to coś innego mi przepisze.I tyle .Szyjka znowu sie zlejkowała ale długa więc nie ma się co martwic.Tak moja uroda.

Dziewczynki gdzie można kupic kropidło i te wszystkie akcesoria potrzbne podczas wizyty duszpasterskiej?Księdza chcę przyjąć w piątek.

Mitaginka Ja czesto mam podobnie, moze nie na podłogę, ale na podkładke na fotelu to często coś wycieka :zawstydzona/y: ale nie ma się co przejmować, w końcu sami kazali nam to wkładać to teraz wycieka :-D

lenka w sklepie z dewocjonaliami, a jak nie masz nigdzie blisko żadnego, to podejdź do zakrystii pierwszego lepszego kościoła i spytaj, czy nie mogą Ci odstąpić ;) (oczywiście co łaska będziesz im musiała dać, no chyba że wyskoczą Ci z cennikiem; )

Dziewczyny trzymajcie kciuki! Pojechalismy sobie na spacerek, na posiew przy okazji;) i telefon... wczesniej nic o tym nie pisałam... zwolniło sie miejsce i Rafałek 15.02 bedzie mial operacje(we Wrocławiu)!! Najbliższy termin mial byc na przełomie marca/kwietnia i nie wiedziałam jak to wszystko polączyc a tu bach! Będzie mial laparoskopie - ma wodonercze lewostronne (wada wrodzona) o help.. ale mnie stres złapał, ale staram się nie denerwować, przeciez to dla Jego dobra! Najgorsze, że mąż nie dostanie wolnego, dopiero dołączy do nas w nocy z 16/17 czyli już po... ale dam radę! Silna baba jestem;-))

Nie wiem czy się cieszyc czy płakać ehh
ciesz się ciesz, będzie to chłopak miał za sobą i potem skupicie się na porodzie i mały dzidziusiu:) trzymamy kciuki
a jeszcze z wczorajszej wizyty- historia z cyklu żenujące opowieści :tak:
przez pessar i luteinę mam naprawdę dużo upławów :szok: i siadam wczoraj na fotel, rozchylam nogi i czuję, że mi coś normalnie wycieka :tak: to mówię, że "wycieka mi luteina", a gin: "no troszkę wycieka", a po chwili tak wycieklo, że aż na podłogę :szok: i jak zeszłam z fotela, to był cały mokry i gin musiał wycierać jakimś spirytusem czy środkiem dezynfekującym fotel i podłogę :-D:-D
żenada, wiem, ale chciałam się tym z Wami podzielić ;-)
hahaha mitaginka Ty to więcej w jednej ciąży przejdziesz niż ja w trzech;) SZACUN

a najlepsze, że mój gin po prostu jest fajnym facetem ;-) starszy ode mnie na oko z 12 lat, więc chciałoby się wpaść mu w oko :-D:-D:-D a tu ciągle wpadki :wściekła/y:

reklama
Dziewczyny trzymajcie kciuki! Pojechalismy sobie na spacerek, na posiew przy okazji;) i telefon... wczesniej nic o tym nie pisałam... zwolniło sie miejsce i Rafałek 15.02 bedzie mial operacje(we Wrocławiu)!! Najbliższy termin mial byc na przełomie marca/kwietnia i nie wiedziałam jak to wszystko polączyc a tu bach! Będzie mial laparoskopie - ma wodonercze lewostronne (wada wrodzona) o help.. ale mnie stres złapał, ale staram się nie denerwować, przeciez to dla Jego dobra! Najgorsze, że mąż nie dostanie wolnego, dopiero dołączy do nas w nocy z 16/17 czyli już po... ale dam radę! Silna baba jestem;-))

Nie wiem czy się cieszyc czy płakać ehh

Trzymam mocno kciuki. W którym szpitalu będziecie? Korczaku? Jak bys czegoś potrzebowała np wsparcia to daj znać ja jestem w okolicy.

Moje dziecie przywlekło trzydniówkę. Walczyłam z nim przez weekend a teraz sama z sobą. Właśnie spadła mi po 2 dniach gorączka i sie obudziłam a jestem tak słaba że cięzko mi sie z łóżka ruszyć a dziś mam wizytę u gina.

Do góry