pandorka
Luty 2010 / Kwiecień 2011
...a co myślicie o oddaniu chłopa do rzeźnika?
nie! a co jak za kilka lat zmienisz zdanie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie no u mnie jest tak:
-gumek nie nawidzę, bo z to żadna przyjemność,
-tabsy nie wchodzą w grę, bo zapominam o wszystkich lekach,
-spirala- nie dam sobie tam nic wsadzić- moja kuzynka zaszła mając spiralę i w 34 tyg. spirala przebiła jej wody płodowe :/
-implant powoduje duże huśtawki nastrojów,
-zastrzyk nie wskazany u osób z nadciśnieniem (co tyczy się bezpośrednio mnie),
-w kalendarzyki nie wierzę, bo jak nam się chce to co?
ogólnie w UK antykoncepcja jest w 100% darmowa, wystraczy wybrac tylko coś odpowiedniego dla siebie
Czesc kobietki,wpadlam sie przywitac,żadko ostatnio tu zagladam ale to wynika z slabego dostepu do internetu a jak juz wpadne to raczej na temat pośladkowy,bo mnie bardzo interesuje. U mnie ogolnie ok,oprocz cisnienia 150/80 i tego ulozenia...dzis mialam ciezka noc chyba mi skoczylo RR bo normalnie brakowalo mi powietrza i czerwona na twarzy bylam,w Srode mam do lekarza ale bardziej mnie martwi fakt ulozenia dzidzi i dzis wieczor sobie poplacze bo juz mi sie zbiera.jestem przerazona wizja rodzenia naturalnie tak duzego dzidzi...
Pozdrawiam
nie! a co jak za kilka lat zmienisz zdanie?
dawno temu miałam problemy z nerkami, więc tym zajmowali się jeszcze rodzice i lekarzejoll ja z innej beczki mam pytanie: jak leczysz problemy z nerkami? czym się one objawiają? zastojami moczu czy czymś innym? czy odczuwasz ból nerki/nerek?