reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2011

reklama
mitaginko wspólczuje przejść szpitalnych. nie stresuj się, duzo pij i odpoczywaj no i jak aenye napisała zaciskaj nogi:tak:Trzymam kciuki żeby bóle juz nie wróciły!

a ja chyba wykituje........ Już z rok nie byłam przeziębiona.. a teraz przecie nawet nic wziąć nie mogę. herbata z cytryną już bokiem mi wychodzi i mam tylko nadzieje że mała będzie korzystała z zapasów tłuszczyku bo nie mogę jej nic dostarczyć do jedzenia:-( i to tego jak wstaje tą herbatę sobie zrobić to czuje jakbym miała zemdleć. strasznie mi słabo i w prawym boku, na dole mnie kłuje.. Bosz, niech sie to już skończy!

aenye współczuje kataru! nie wiem już co gorsze, mój ból gardła czy Twój katar.. tak czy inaczej trzymaj się ciepło!

aenye a próbowałaś z zimnym piciem? taki lodowatym prawie? spróbuj od razu się obudzi(takie działanie zalecił mi lekarz na dyżurze) ;-)może u Ciebie też poskutkuje ;)

Witam dziewczynki
Mitaginko dobrze że już jesteś w domku .Odpoczywaj .

Ja dzisiaj doświadczma tego co niektóre z Was -tzn.skurcze macicy -bolesne takie jak na okres i twardnienie brzucha.Mam tak twardy jakby mi ktoś arbuza tam włożył.Ponadto czuje się słabo ,nie mam siły.Mała na szczęscie buszuje i o nią się nie martwie.Jak mi nie przejdą te objawy do wieczora ,idę do lekarza .
Już dawno tak żle się nie czułam .Czuje się też tak jakbym była niedotleniona.
Zaczynam się martwić,na szczęście C będzie zaraz w domu to będę czuła się bezpieczniej.
Pozdrawiam i trzymajcie się mocno

Mitaginka witamy wsrod zywych:-D Co do KTG to u nas robia od 28tc a widze u Ciebie dopiero dzis go osiagnelas wiec pewnie dlatego:tak: wczesniej dzidzia jest za mala i czesto ucieka dajac falszywe alarmy;-)

Morgaine
ja juz zauwazylam nowe suwaczki. Tez jestem wzrokowiec i poznaje was po waszych "rysunkach" :-)

lilou trzymam kciuki bo wiem jakie to wazne!:-) Sama pamietam przeprowadzke w 8mc i ten stres czy ze wszystkim zdazymy... :sorry2:

aenye to łaczymy sie w bólu zatok:dry: mi cieknie i na zewnatrz i po gardle przez co ciezko oddycham... kreci mi sie w glowie i jakas godzine temu wymiotowalam...:-( nie wiem co jest....

Agateczka to zycze powodzonka na wizycie:-) ślub sie szykuje... No no mamy panna mloda w naszym gronie:-D data ustalona?

A ja dzis mam gulasz z kasza :-D mniam mniam;-) specjalnie P wyslalam po kasze do centrum do PL sklepu. Wiec juz skonczcie z pierogami i paczkami bo mi 2 raz nie pojedzie:-):-D

hello babeczki,

mitaginko - super,ze jestes znowu z nami,wspolczuje co przezylas,ale najwazniejsze,ze wszystko jest ok:o) a dla aligatorka - wor wytrwalosci !!!

chyba dolacze do chorowitek,cos mnie lapie,czuje sie jakas taka zwiedla,balbina juz lezy...aach ta pogoda...

reklama
wiecie, w tym szpitalu nie było źle, dwie rewelacyjne pielegniarki, warunki super :) jak trafiłam do innego szpitala pod koniec sierpnia, to o wiele gorzej to zniosłam...szpital brzydki, ponury...wtedy to wszystko było dla mnie szokiem...nagle musiałam zrezygnowac z aktywnosci, dotychczasowego zycia, lezec...tym razem było inaczej...do lezenia jestem przyzwyczajona...a czy w domu czy w szpitalu to nie az taka duza róznica...;)

Do góry