reklama
My rehabilitujemy się w Zabrzu Nasza rehabilitantka mówi ze wszystko w porządku i jej zdaniem można zakończyć, a pani doktor chce czekać. No ale mam nadzieję, że w przyszły piątek będzie koniec. :-)
Chętnie się spotkam
No to fajnie ))))) i z rehabilitacją i ze spotkaniem - ja olałam wizytę u lekarza, przyznam szczerze, bo dla mnie ktoś, kto ma napisane specjalista chorób dziecięcych to marny znawca rehabillitacji - a ja mam małego fijoła na punkcie i rehab i ortop, więc babka zrobiła na mnie raczej złe wrażenie... a rehab mówił, że ok, więc to mi wystarczyło Co do spotkania - SUPER!!!! tylko niech się ochłodzi, bo się zastrzelę...
nenius
Przyjaciółki 2008
Cześć dziewczynki, jak zwykle znienacka i jak po ogień ale tym razem przynajmniej z tortem Częstujcie się, przynajmniej wirtualnie hihihi
Ma_Dunia
Fanka BB :)
Nenius wszystkiego naj, naj, naj! :-)
Cześć. :-)
Znów mnie trochę nie było, ale zalatana jestem niemiłosiernie.
Julian ma już 13 zębów i czekamy na moment kiedy sam pomaszeruje , niewiele już mu brakuje, bo śmiga za rączki, pewnie stoi i tylko jakoś śmiałości brak. Gada też jak nakręcony ostatnio w słowniku króluje jajko i kawa, ale nie dziwota skoro śniadanie to najfajniejszy posiłek dnia.
Miłego popołudnia. :-)
Patewka
Mama Juleczki w sumie 3ki
Ma_dunia u mnie jajo tez na tapecie:-). No i kawa. Jak robię w ekspresie - Jula obowiązkowo wącha puszkę, ja mówie z powagą "kawa" a ona potakuje i wącha
nenius jak dobrze zrozumialam, twoje urodziny tym tortem świetujemy. A więc - sto lat i spełnienia marzen!
Dzisiaj w zoo poszalałyśmy. Pogoda też dopisała, a Jula wzroku od zwierzat nie odrywała.
nenius jak dobrze zrozumialam, twoje urodziny tym tortem świetujemy. A więc - sto lat i spełnienia marzen!
Dzisiaj w zoo poszalałyśmy. Pogoda też dopisała, a Jula wzroku od zwierzat nie odrywała.
nenius
Przyjaciółki 2008
tak, tak - 30 w dodatku .
Dzisiaj z kolei mam imieniny i znowu sama siedzę w domu, tzn. z Igorkiem oczywiście. Śpi na szczęście więc mam czas trampoliny dla Darii poszukać na necie.
Dzisiaj z kolei mam imieniny i znowu sama siedzę w domu, tzn. z Igorkiem oczywiście. Śpi na szczęście więc mam czas trampoliny dla Darii poszukać na necie.
diabliczka83
Jestem Mamą!!!
Nenius - ja mam urodziny i imieniny tego samego dnia
A wogóle to Cześć Dziewczyny!!!
A wogóle to Cześć Dziewczyny!!!
Hej dziewczyny!
Moje życie to film przygodowy. W życiu różnie z górki i pod górkę.
Jutro mam egzamin na awans zawodowy - tak się boję, że szok.
Majeczka od wczoraj u mojej mamy, a ja z Emilą zostałyśmy. I tak ja od wczoraj siedzę w papierach, a mój starszak ma luzik, bo nawet do jedzenia jaj nie zaganiam.
Majunia ma 2 zęby. Wyszły jej 11 czerwca. To chyba ostatni zębojad na forum :-).
Teraz czas wakacji, a więc będzie luzik i puchy na forum.
Bardzo za wami tęsknię . Całuję mocno i pozdrowionka na zamkniętym
Moje życie to film przygodowy. W życiu różnie z górki i pod górkę.
Jutro mam egzamin na awans zawodowy - tak się boję, że szok.
Majeczka od wczoraj u mojej mamy, a ja z Emilą zostałyśmy. I tak ja od wczoraj siedzę w papierach, a mój starszak ma luzik, bo nawet do jedzenia jaj nie zaganiam.
Majunia ma 2 zęby. Wyszły jej 11 czerwca. To chyba ostatni zębojad na forum :-).
Teraz czas wakacji, a więc będzie luzik i puchy na forum.
Bardzo za wami tęsknię . Całuję mocno i pozdrowionka na zamkniętym
diabliczka83
Jestem Mamą!!!
Szwedka - powodzenia w takim razie!!!
I oby tego "z górki" było duuuużo więcej
Z Maja - Zębolek chyba rzeczywiście zamyka listę, tuż po Konstancji Adusi jeśli się nie mylę
I oby tego "z górki" było duuuużo więcej
Z Maja - Zębolek chyba rzeczywiście zamyka listę, tuż po Konstancji Adusi jeśli się nie mylę
reklama
nenius
Przyjaciółki 2008
Cześć, wracam po problemach z kompem, netem i logowaniem na BB
Moja siostra też
Robotnicy poprawiają mi kostkę, ciekawe ile im się jeszcze zejdzie bo chciałabym na spacer iść...
Nenius - ja mam urodziny i imieniny tego samego dnia
Moja siostra też
Robotnicy poprawiają mi kostkę, ciekawe ile im się jeszcze zejdzie bo chciałabym na spacer iść...
Podziel się: