reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

reklama
My rehabilitujemy się w Zabrzu Nasza rehabilitantka mówi ze wszystko w porządku i jej zdaniem można zakończyć, a pani doktor chce czekać. No ale mam nadzieję, że w przyszły piątek będzie koniec. :-)

Chętnie się spotkam :tak:

No to fajnie :)))))) i z rehabilitacją i ze spotkaniem - ja olałam wizytę u lekarza, przyznam szczerze, bo dla mnie ktoś, kto ma napisane specjalista chorób dziecięcych to marny znawca rehabillitacji - a ja mam małego fijoła na punkcie i rehab i ortop, więc babka zrobiła na mnie raczej złe wrażenie... a rehab mówił, że ok, więc to mi wystarczyło :p Co do spotkania - SUPER!!!! tylko niech się ochłodzi, bo się zastrzelę...

Cześć dziewczynki, jak zwykle znienacka i jak po ogień ale tym razem przynajmniej z tortem ;) Częstujcie się, przynajmniej wirtualnie hihihi

p1020842yz.jpg

Nenius wszystkiego naj, naj, naj! :-)

Cześć. :-)

Znów mnie trochę nie było, ale zalatana jestem niemiłosiernie. :sorry2:

Julian ma już 13 zębów i czekamy na moment kiedy sam pomaszeruje :tak:, niewiele już mu brakuje, bo śmiga za rączki, pewnie stoi i tylko jakoś śmiałości brak. :-p Gada też jak nakręcony ostatnio w słowniku króluje jajko i kawa, ale nie dziwota skoro śniadanie to najfajniejszy posiłek dnia. :-D

Miłego popołudnia. :-)

Ma_dunia u mnie jajo tez na tapecie:tak::-). No i kawa. Jak robię w ekspresie - Jula obowiązkowo wącha puszkę, ja mówie z powagą "kawa" a ona potakuje i wącha :-D

nenius jak dobrze zrozumialam, twoje urodziny tym tortem świetujemy. A więc - sto lat i spełnienia marzen!

Dzisiaj w zoo poszalałyśmy. Pogoda też dopisała, a Jula wzroku od zwierzat nie odrywała.

tak, tak - 30 w dodatku :confused2:.

Dzisiaj z kolei mam imieniny i znowu sama siedzę w domu, tzn. z Igorkiem oczywiście. Śpi na szczęście więc mam czas trampoliny dla Darii poszukać na necie.

Hej dziewczyny!
Moje życie to film przygodowy. W życiu różnie z górki i pod górkę.
Jutro mam egzamin na awans zawodowy - tak się boję, że szok.
Majeczka od wczoraj u mojej mamy, a ja z Emilą zostałyśmy. I tak ja od wczoraj siedzę w papierach, a mój starszak ma luzik, bo nawet do jedzenia jaj nie zaganiam.
Majunia ma 2 zęby. Wyszły jej 11 czerwca. To chyba ostatni zębojad na forum :-).
Teraz czas wakacji, a więc będzie luzik i puchy na forum.
Bardzo za wami tęsknię :sorry2:. Całuję mocno i pozdrowionka na zamkniętym :blink:

Szwedka - powodzenia w takim razie!!!
I oby tego "z górki" było duuuużo więcej :tak:
Z Maja - Zębolek chyba rzeczywiście zamyka listę, tuż po Konstancji Adusi jeśli się nie mylę :sorry2:

reklama
Do góry