reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

Witam z rana niewyspana

Ranyyyyy poszłam spać po północy, a młody wstał po 6 (a wcześniej jedzonko o 3). Kiedy ja się wyspię? wiem wiem nie mam co narzekać, wy niektóre macie gorzej, ale do dobrego człowiek szybko sie przyzwyczaja no i dac palec to by rękę chciał hi hi:-D
Mody spi a jak wstanie to lecimy na szczepienie

klucha wszystkiego najlepszego!!!!

reklama
jak zwykle skasowało mi gdzie skończyłam... twierdzi, że na ostatniej stronie na ostatnim wpisie a mnie od wczoraj od 13 nie było na bb...
nic to mały zaraz wstanie więc ja uciekam śniadanko kończyć i poranną toaletę, a później na poszukiwanie okularów które mi wypadły w lesie...

klucha a ty dzis nie masz imienin czasem?

A my juz po szczepieniu, mały był bardzo dzielny, zapłakał tylko przy ukłuciu, a teraz śpi, a ja wcinam mój imieninowy sernik na zimno z malinami pyyyyycha.

Pytałam sie pediatry o wprowadzanie glutenu, no i ze względu na alergie młodego mamy czekać aż skonczy pół roku, a teraz to owoce(deserki), warzywa(zupki), soki, kaszki ryzowe.
No i waży 7kg i ma 68cm.

Hej babki!!
Ja rowniez zycze wszystkiego co najlepsze Asiom!!!!!

Misiek spi a ja przerwe w sprzataniu zrobilam sobie na drugie sniadanie.
Mam nadzieje,ze nie obudzi sie jak bede jadla i ze cos jeszcze posprzatam.Chce dzisiaj dom ogarnac zeby jutro miec spokoj i na weekend miec czysciutko ale nie wiem czy mi sie to uda.

Spaczyna ja tez jestem zielona z tym glutenem:baffled::confused:kamile dala mi link(dzieki wielkie) ale ja wole zeby mi ktos wyltumaczyl lopatologicznie.

hehe klucha dobre:-D:-D:-Dale szczerze mowiac to ja tez nie za bardzo wiedzialam kiedy mam imieniny:confused::-D:-D:-D

No to dobra koncze lece na inne watki i jem,bo w koncu moj maly sie obudzi i beda nicic z zarelka a juz glodna jestem...

Buziaki i wpadne pozniej...

STO LAT ASIOM!!!

szczerze mowiac to nie wiem kiedy moje dziecko ma imieniny bo nie widzialam w kalendarzu Alexa,musze zapytac Gosiaczka jak ona rozwiazala ten problem.

A tak w ogole to dziecko od wczoraj jakby sie szaleju najadlo.Na serio az sie boje.Lezy i piszczy ale przerazliwie!!!to nie jest placz tylko jakas ekspolzja agresji.Do tego przebiera lapkami jakby chcial kogos walnac.Dzis tak piszczal ze az sie trzasl z tej zlosci. A wczoraj byl niegrzeczny nawet na spacerze....Czy zeby sie tak objawiaja???napiszcie cos....

Wszystkim Asiom życzę wszystkiego najlepszego!!!

my dziś siedzimy w domu bo gorąco, o 9 było już 25 stopni, zakupów robić nie muszę, obiad już ugotowany bo poszykowałam sobie wczoraj, zdążyłam już rano posprzątać dzieki wspaniałomyślności mojego dziecka, teraz mam chwilę na bb bo śpi, może jeszcze uda mi się poprasować, ale z obrzydzeniem patrzę na tę stertę prania

i cieszę się srtrasznie bo M. od jutra ma 2 tyg urlopu! na początku będziemy robić nasz balkon, więc jutro czeka nas rajd po sklepach żeby wybrać płytki

buziaki, miłego dnia

reklama
Do góry