reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

reklama
Cześć dziewczyny!

Serdecznie dziękuję za życzonka i również życzę solenizantkom szczęścia, zdrowia i życzliwych osób wokół siebie!!!

Ja dziś zakręcony poranek miałam, bo byłam na badaniach krzywej cukrowej :-(. Babsztyl po pięć, sześć razy się wkuwał i nie znalazła żyły :no:. Jakimś cudem trochę krwi poleciało, ale rąk nie mogę wyprostować tak mnie bolą w zgięciu :zawstydzona/y:. Mama zabrała starszą do siebie na weekend i jestem z malutką, a ona jak aniołek już od pół godziny leży guga, bawi się zabawkami i swoim ciałem :-) - kochane cudności.

Zapraszam na kawkę i ciasta imieninkowe :-p.

Wszystkiego najlepszego dla Asiom :-)

Zapraszam na kawkę i ciasta imieninkowe :-p.
Uważaj bo jeszcze przylecę :-):-)
A tak przy okazji to gdzie u nas w białym robią krew dla niemowlaków. Na pogotowiu na Poleskiej tylko czy gdzieś jeszcze. Bo ja z Małym muszę iść na kontrole ( bo my jeszcze ani razu nie robiliśmy wyników krwi ani moczu, tylko po porodzie krew raz była badana i tyle, ale to w związku z żółtaczką) i mówili mi by na te pogotowie jechać.
Ciepełko u nas :-)
Ja po sprzątaniu. 3 godzinnym spacerku i odwiedzeniu przychodni. Mały śpi a ja czytam :-)

Wszystkiego najlepszego Asiom!!!!!

starszyznę na szklanych trzymałam a teraz nie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: trzeba poczytać....
Pytałam sie pediatry o wprowadzanie glutenu, no i ze względu na alergie młodego mamy czekać aż skonczy pół roku, a teraz to owoce(deserki), warzywa(zupki), soki, kaszki ryzowe.
No i waży 7kg i ma 68cm.
To tak jak nam powiedział gluten po skończonych 6 miesiącach ze względu na alergie..... brzoskwiń nie podam cała twarzyczka w krostkach:no::no::no:,jak zejdą robie próbę ze szpinakiem.....

klucha miałam pytać wczesniej-gdzie mieszkasz ?bo ja tez z Irlandii:tak: i co małej dolega ze musi brac antybiotyk?:baffled:

adusia współczuje krostek,a tylko na buzi ma? kupiłas juz butle Nuka?jakie mleko pije córka?

mi tez straszliwie wypadaja włosy,garsciami przy myciu i czesaniu:szok: Co do glutenu-dla mnie to jest jasne-w 6 m wprowadzam po jednej łyżeczce dziennie do mleka lub obiadku:tak: kupiłam nawet kaszke Manne mleczna Bobovity 3 owoce-jakaś nowość i będe dawac do mleczka w razie gdyby nie chciało mi sie gotowac zwykłej manny:sorry2::tak:Ze starszymi synami tak robiłam i wszystko ok było:tak:

no ja mieszkam w co.Longford
a moja mala ma zapalenie gardla przez to ze sie nie oczyscila ze wszystkich sluzow po porodzie, czesc zostalo i doszlo do zapalenia

reklama
Cze Laski!!!!
Asiom najlepszego!!!

Mnie włosy nie wypadają i napiszę herezję, ale strasznie mi z tego powodu źle. Że nie wypadają. Bo gdyby wypadały byłby pretekst do obcięcia się na krótko, a tak to nie mam argumentu:confused:
My po pikniku na ogrodzie, Młody wsunął pół słoiczka marchewkowej z ryżem (Boszzzzz a mnie zemdliło od zapachu), wczoraj po tym selerze miał ubaw po pachy do wieczora, śmiał sie jak dziki i pełzał szalenie, pewnie przez olimpiade, pozazdrościł wyników na 100 i też chciał:-p fajnie się czołga, najpierw tyłek do góry a potem ślizgiem naprzód:-p

Do góry