reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

reklama
Hej babeczki:-)
Witam sie znowu w ten upalny dzien:baffled:
Wlasnie doznalam szoku!!Wrocilam ze spaceru z miskie w sumie chwile sie przeszlismy i reszta siedzielismy na ogrodzie w cieniu,bo goraco no i zglodnialam wiec zaczelam obiad robicMisiek w bujaku sie wkurzal ale musialam cos se do zarcia zrobic,bo bym padla no i zjadlam przy nim zeby nie marudzil,posprzatalam po obedzie ja sie odwracam a moj skarbek z kciukiem w buzi usypia!!Dodam ze pochlaniacz caly czas wlaczony jest:sorry2::confused:No i teraz patrze a on grzecznie spi w bujaku...szok!!!!!!!!!Ciekawe ile bedzie spal...

Mnie tez wlosy wypadaja,ze normalnie nie moge sobie z tym poradzic!!klucha ja tez mam ich 5 na krzyz wiec tym bardziej sie dziwie,ze skoro mi ich tyle wypada dlaczego jeszcze lysa nie jestem??:confused:ale obym nie byla,bo normalnie masakra!!Musze cos z nimi zrobic...

kurde ja tylko marchewke z jabluszkiem daje i jabluszko a Wy juz takie cuda...:zawstydzona/y::-(

M pewnie za jakies 30 min wroci z pracy...az mi sie nie chce na niego patrzec:no:
No to skoro moj kochany szkrabek spi to ja cos zaczne ogarniac w tym domu zeby czysto bylo...
Buzka

STO LAT ASIOM!!!:-):-):-)

ja intensywny dzionek mała lekko marudna teraz i koncert mi daje a ja ful pracy mam -ale stosu prasowania nie mam juz...zawsze krok do przodu:-)

Skunkanka ja dzis musialam jakos przezyc krem ze szpinaczka :szok::baffled:

dziwne bo wg mnie nie ma zadnej roznicy smakowej miedzy tymi sloikami
Heheh szpinaczek, ciekawa jestem, jak zareaguje:-p a marchewkowa z ryżem ma nieco selera, ja mam reakcje alergiczną nawet na sam zapach, bo po selerze mi niedobrze:zawstydzona/y:

A my dzisiaj szybka wizyta u pediatry - ropka w oczku, póki co mamy kropelki i maść, a na zjechane gardziołko syropek. Głos ma nieziemski, jakby mutację przechodził, ostatnio przy Vojcie strasznie krzyczał...:-( Jak do 6 dni nie przejdzie mu ropienie oczka, czeka nas wizyta u okulisty, bo może być zatkany kanalik...:-(

Bardzo dziękuję za życzenia
Szwedka ja nie wiedziałam że ty też Asia - wszystkiego naj najlepszego i innym Asiom także

Skunkanka zdrówka dla Wojtusia

A ja sie cieszyłam że mnie wypadanie włosów ominęło, no i masz od kilku dni lecą:no:, a jeszcze jak sie młody dorwie to garsciami prawie

czesć dziewczyny,
spóźnione, ale wszystkim Asiom wszystkiego naj :-)
skunkanka oby kropelki pomogły, ja mam złe doświadczenie jeżeli chodzi o przetykanie kanalika, takich stresów nawet najgorszemu wrogowi nie życzę.
Klucha szybkiego powrotu do zdórwka Hani

A ja wczoraj dodałam kaszy manny do mleka, ale kurcze ile z tym roboty, nie dość że taka mała ilość, kleiło się to do garnka, przytykało smoka w butli, no porażka jakaś, więc tak sie wkurzyłam i kupiłam z bobovity mleczną kaszkę mannę bez gotowania i będe dodawać do mleka tylko właśnie nie wiem czy łyżeczkę czy pół, chyba pół na początek. A jak wracałam to myślałam że mi się wózek zepsuł, hamulec niy był odblokowany, a koła dalej zablokowane, a my mieszkamy na górce, klnęłam okropnie, 15 kg wózek+9 prawie kg młody, dobrze że na przednich choć mogłam jechać, ale i tak to było męczące, dopiero P. jak wrócił z pracy to pomajstrował i naprawił, uff a myślałam że na gwarancję trzeba będzie jechać, no i od razy w głowie - że będziemy się kisić w domu bo wózka nie będzie, ale na szczęście jest ok i wózek naprawiony.
Wczoraj też podałam pierwszy raz słoiczek, właśnie tą popularną - marchewka z ryżem, o i smakowało bardzo, nie chciałam przesadzić na początek i dałam 5 łyżeczek, ale najchętniej to by pochłonął go na raz, wszystko ok, więc dziś zjemy więcej. A wy taki posiłek dajecie zamiast mleka?, i ile wam dziecko wytrzymuje niegłodne :zawstydzona/y:?

miłej soboty wszystkim

reklama
Do góry