reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

niuni to chyba Nina zdecyduje kiedy sie urodzi. wlasnie z tego wzgledu fajnie jest miec cc bo dokladnie wiesz kiedy usciskasz swoj skarbek.
ja tez w niepewnosci musze czekac az moje zdecyduje wyjsc na swiat

reklama
mysle, ze plus cc to faktycznie to, ze przynajmniej znasz termin, kiedy dzidzia sie pojawi, ale jest to rowniez minus.:eek::eek::eek: ja zaplanowane mam wszystko do 20.04 kiedy mam sie na 8.00 zglosic do szpitala, a w porodzie sn to nic sie zaplanowac nie da, wiec jak nawet sie czegos nie uda zalatwic to trudno:tak:.

No zostawić was samych na momoen nie można żebyście jakiś miłych niespodzianek nie robiły:tak::tak::tak: super że dziewczyny się rozpakowują ta pełnia może rzeczywiście działa:-D:-D:-D.Ja miałam cc i też mnie zaskoczyło bo córa zdecydowała się wykluć w 37tgc:-):-)

wlasnie o to mi chodzi w sn nastawiasz sie, ze zaczac rodzic mozesz w kazdej chwili, a na cc jak juz wiesz kiedy ma byc to masz nadzieje do wyznaczonego terminu dotrwac, przynajmniej jest tak u mnie:tak:, no i rozne plany poczynione do tego czasu, a jakby sie okazalo, ze musi byc wczesniej to byloby zaskoczenie duzo wieksze:tak:

ada 1989 według mnie dziś a gina 9 więc mam nadzieję że bliżej niż dalej. Zaczynam teraz przyzwyczajać się do myśli że święta spędzę w szpitlu choć wogóle mi się to nie uśmiecha ale jak widać Czaruś ma inne plany niż ja. No trudno kiedy zechce to wyjdzie wreszcie na ten świat :-(i nie mam nic do gadania a może przechodzę święta. Ale się mały od godziny rozpycha, już krocze tak mnie boli że dzisiaj chyba nici z seksu. Obniżył się dziś bardzo każdy ruch sprawia mi ból i odnosze wrażenie jakby urządzał tańce wygibańce w macicy. Zaraz pękne od tych kopniaków.

reklama
Do góry