reklama
osa_24
Fanka BB :)
mysle, ze plus cc to faktycznie to, ze przynajmniej znasz termin, kiedy dzidzia sie pojawi, ale jest to rowniez minus. ja zaplanowane mam wszystko do 20.04 kiedy mam sie na 8.00 zglosic do szpitala, a w porodzie sn to nic sie zaplanowac nie da, wiec jak nawet sie czegos nie uda zalatwic to trudno.
No zostawić was samych na momoen nie można żebyście jakiś miłych niespodzianek nie robiły super że dziewczyny się rozpakowują ta pełnia może rzeczywiście działa.Ja miałam cc i też mnie zaskoczyło bo córa zdecydowała się wykluć w 37tgc:-):-)
osa_24
wlasnie o to mi chodzi w sn nastawiasz sie, ze zaczac rodzic mozesz w kazdej chwili, a na cc jak juz wiesz kiedy ma byc to masz nadzieje do wyznaczonego terminu dotrwac, przynajmniej jest tak u mnie, no i rozne plany poczynione do tego czasu, a jakby sie okazalo, ze musi byc wczesniej to byloby zaskoczenie duzo wieksze
szczesliwa
a mnie boli brzuszek ale wczoraj tez bolał jak na okres....
betty231980
Początkująca w BB
ada 1989 według mnie dziś a gina 9 więc mam nadzieję że bliżej niż dalej. Zaczynam teraz przyzwyczajać się do myśli że święta spędzę w szpitlu choć wogóle mi się to nie uśmiecha ale jak widać Czaruś ma inne plany niż ja. No trudno kiedy zechce to wyjdzie wreszcie na ten świat :-(i nie mam nic do gadania a może przechodzę święta. Ale się mały od godziny rozpycha, już krocze tak mnie boli że dzisiaj chyba nici z seksu. Obniżył się dziś bardzo każdy ruch sprawia mi ból i odnosze wrażenie jakby urządzał tańce wygibańce w macicy. Zaraz pękne od tych kopniaków.
reklama
osa_24
niestety cc, z powodu spojenia, ortopeda zalecil, gin. sie podpisuje, a ja sie boje
Podziel się: