reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

niuni to chyba Nina zdecyduje kiedy sie urodzi. wlasnie z tego wzgledu fajnie jest miec cc bo dokladnie wiesz kiedy usciskasz swoj skarbek.
ja tez w niepewnosci musze czekac az moje zdecyduje wyjsc na swiat

reklama
mysle, ze plus cc to faktycznie to, ze przynajmniej znasz termin, kiedy dzidzia sie pojawi, ale jest to rowniez minus.:eek::eek::eek: ja zaplanowane mam wszystko do 20.04 kiedy mam sie na 8.00 zglosic do szpitala, a w porodzie sn to nic sie zaplanowac nie da, wiec jak nawet sie czegos nie uda zalatwic to trudno:tak:.

No zostawić was samych na momoen nie można żebyście jakiś miłych niespodzianek nie robiły:tak::tak::tak: super że dziewczyny się rozpakowują ta pełnia może rzeczywiście działa:-D:-D:-D.Ja miałam cc i też mnie zaskoczyło bo córa zdecydowała się wykluć w 37tgc:-):-)

wlasnie o to mi chodzi w sn nastawiasz sie, ze zaczac rodzic mozesz w kazdej chwili, a na cc jak juz wiesz kiedy ma byc to masz nadzieje do wyznaczonego terminu dotrwac, przynajmniej jest tak u mnie:tak:, no i rozne plany poczynione do tego czasu, a jakby sie okazalo, ze musi byc wczesniej to byloby zaskoczenie duzo wieksze:tak:

ada 1989 według mnie dziś a gina 9 więc mam nadzieję że bliżej niż dalej. Zaczynam teraz przyzwyczajać się do myśli że święta spędzę w szpitlu choć wogóle mi się to nie uśmiecha ale jak widać Czaruś ma inne plany niż ja. No trudno kiedy zechce to wyjdzie wreszcie na ten świat :-(i nie mam nic do gadania a może przechodzę święta. Ale się mały od godziny rozpycha, już krocze tak mnie boli że dzisiaj chyba nici z seksu. Obniżył się dziś bardzo każdy ruch sprawia mi ból i odnosze wrażenie jakby urządzał tańce wygibańce w macicy. Zaraz pękne od tych kopniaków.

reklama
Do góry