reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

Hejka spakowane i rozpakowane i te z bolącym spojeniem!!!!!!

U mnie dziś od rana słońce zagląda przez okno i spać nie mogę. Ale chyba jeszcze idę pod kołderkę, bo jakoś oczka mi się teraz zamykają.

Chciałam się tylko przywitać, powodzonka dziś na wizytach i jak najmniej bólu spojenia :tak::tak:

Miłego dnia:happy:

reklama
opisałam sie i mi posta wcieło:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

po herbatce z liści malin całą noc sikałam , co godzinę , ale pomimo to jestem super wyspana. Rano znowu jakies gluty mi wycszły:baffled:

niuni - podpisanie umowy -super sprawa, chodziaż powiem szczerze ze pierwszy raz słysze o czymś takim

Gabi - Słońce nie przejmuj się tak . Mi się wydaję że to spojenie mogło ci się rozejść malutko, ale ponieważ ty całaą ciąże lezałaś mocniej to odczuwasz. Mnie tak jakby mniej już bolało. Jak miałam taki najgorszy ból to strasznie chciało mi się zjeść kredy, lekarz sie śmiał i kazał pić wapno. I ja tego wapna się ożłopałam trochę. A suplementacja wapnem przy spojeniu jest zalecana.
Ja stwierdziłam że ufam lekarzowi żeby nie osiwieć.
A dzisiaj ide na spacer - juz nie wytrzymam w domu, słońce swieci przepiekne:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

hej kochane!

U mnie dziś piękne słoneczko :-D
Na 10 idę na pobranie krwi wryy jak ja tego nie lubię :angry:
W planach pranko, zostały mi kocyki, pościele, pieluchy i kilka ciuszków, oczywiście zamierzam dziś spakować torbę :sorry:

Gabi jak przespałaś noc, mam nadzieję, że spojenie przestało chociaż trochę boleć

Trzymam za was kciuki, miłego dnia

witam w przepiekny sloneczny poranek :-):tak:

jemy sniadanko a o 11 jade do pulmunologa, po zaswiadczenie ze moge rodzic sn:tak:mnie wczoraj jakos moze tylko jeden skurcz zlapal, im blizej porodu tym lepiej sie czuje jakos to podejzane:-Dwieczorem usnelam jak niemowlak, zobaczymy ja bedzie dzis.

gosiaczek zgadzam sie idealna pogoda na rodzenie:-)

koga niema to jak spacery z dzieckiem ja wczoraj cale popoludnie na placu zabaw spedzilam a potem rowerek dookola osiedla i jak tu nadazyc za dzieckiem:-)

Gabi niemartw sie kochana:tak:

zycze udanych wizyt, badan i rownie slonecznego dnia jak u mnie:tak::-)

co do rodzonych w niedziele moj ojciec tego dnia sie urodzil i niespotkalam faceta tak pracowitego jak on, wiec to nie regula:tak:

ide robic obiad bo jak pojade to niewiem o ktorej uda mi sie wrocic

Witam Was kochane:-)

Ja od rana szczesliwa,bo sloneczko tak swieci ze az sie chce zyc!!!!Kurde nie wiem dlaczego tak mam ale jak tylko widze slonce po tak dlugiej jego nieobecnosci to tryskam radoscia i zyciem!:-)
W nocy pare razy wstawalam do lazienki a nad ranem obudzily mnie skurcze:szok: nie za mocne ale czulam je i wydawalo mi sie,ze sa regularne i coraz bardziej bola...naszczescie wszystko ustalo:tak: zab mnie juz tez nie boli ale mam nadzieje,ze nie wykrakam,bo wczoraj poprostu myslalam,ze oszaleje z bolu!Dzisiaj chyba ide do dentysty no ale nie wiem o ktorej,bo po poludniu idziemy z mezem do ksiedza dac na zapowiedzi:happy:

malgosia powodzenia zycze!

Dobra to ja sie zbieram

Milego dnia Wszystkim zycze i udanych wizyt!

Hej laski.U nas tez piekna pogoda.Mały wiaterek tylko ale ogólnie slonko i dosc ciepło.Ja nawet juz z psem bylam na dłuższym spacerze.
Teraz ogarne sobie mieszkanko i poogladam filmy bo mam dwa do obejrzenia na blueRay.Do pozniej.Buziaki

Witam was kwietnióweczki czy zechcecie mnie przyjąć do swego grona?:sorry:Troszkę późno ale szczerze mówiąc czytam was od paru miesięcy:zawstydzona/y:.Super fajne jest to Wasze forum.

witam w przepiekny sloneczny poranek :-):tak:

mnie wczoraj jakos moze tylko jeden skurcz zlapal, im blizej porodu tym lepiej sie czuje jakos to podejzane:-Dwieczorem usnelam jak niemowlak, zobaczymy ja bedzie dzis.

mam to samo:-D

i witam się

u nas też słonecznie - idealny dzień na rodzenie ..... a tu cisza:baffled:

reklama
Do góry