reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

witajcie

ja dzisiaj powedzmy wyspana..corcia spokojnie i ladnie spala .. wiec mama tez..nie liczac 2 wyciczek na kibelek..ale rano bol krzyza i w pachwinkach ...ale pomalu mija...

Tak,tak na rodzenie dzis piekna pogoda.Ja to wolałabym w nocy dzisiaj ze by malutki był z 1-go kwietnia;-)
ja tez tak chcialabym..hehe bo Al spalby wic nie ryczaly za mamusia... a rano to juz z tata bylby.. a w nocy ciocie( kuzynka mojego P , dobrze ze tez jest w IE i mieszka kilka minut od nas) na dyzur sciagneloby sie:-D

no ale jutro na 10:45 wizyta u gina wic moze wytrwam..:-D a po wizycie to juz moge sie rozpakowac

reklama
A co tu się dzisiaj dzieje??? Wszsytkie poszły z wiosny korzystać czy porodówki zwiedzają??

Ja właśnie próbuję się zmobilizować do prasownia, ale tak patrzę na tą stertę i chce mi się coraz mniej.
Dzieć brzuszny jakiś spokojny dzisiaj... pewnie znowu da znać jak ja spać będę chciała.
Samopoczucie dzisiaj mam super, słońca fantastycznie na mnie wpływa. No i obiecałam dziecku spacer po lesie, jak z przedszkola go odbiorę, więc pewnie potem wrócą wymęczona na maxa.

Co do urodzonych w niedziele, to moj syn też niedzielny, a póki co na leniwego nie wygląda. Zobaczymy czy nie zmieni mu się to z wiekiem :-)

Nesa to zależy jaki aparat USG ma Twój gin. Mój ma taki "bez bajerów" a przepływy i serduszka słuchał raz na szpitalnym sprzęcie, przy okazji sprawdzania nerek dzidziuśka. Ale przy każdej wizycie bardzo dokładnie i dość długo ogląda serduszko, więc wiem że jest ok.

No dobra, idę do roboty.
Życzę udanych wizyt wizytującym się dziś, szybkich porodów tym które dzisiaj będa rodzić i spokojnego, bezbolesnego dnia całej reszcie.

No proszę widzę że jednak znalazło się kilka chętnych do podpisania listy.

Witaj asiula, szkoda że tak późno się ujawniłaś, ale jeszcze duuuuużo przed nami.

Witam Was kochane:-)

Ja od rana szczesliwa,bo sloneczko tak swieci ze az sie chce zyc!!!!Kurde nie wiem dlaczego tak mam ale jak tylko widze slonce po tak dlugiej jego nieobecnosci to tryskam radoscia i zyciem!:-)
potwierdzam, tez tak mam:-D

Witam was kwietnióweczki czy zechcecie mnie przyjąć do swego grona?:sorry:Troszkę późno ale szczerze mówiąc czytam was od paru miesięcy:zawstydzona/y:.Super fajne jest to Wasze forum.
witamy:-)
Tak,tak na rodzenie dzis piekna pogoda.Ja to wolałabym w nocy dzisiaj ze by malutki był z 1-go kwietnia;-)
Znam bliźniaczki z 1 kwietnia- fajna data

witajcie mamcie:)
ja mialam fatalna noc olek strasznie kaslal:-( i jestem juz po wizycie u pediatry, niestety antybiotyk ni pomogl i jest gorzej, wiec zastrzyki od dzisiaj, a ja przeziebiona wypluta po nocy i cos czuje sie dziwnie, dol boli mnie jakbym miala @ za chwile dostac i krzyz jakos pobolewa, w szyjce klucie i wyc mi sie chce:-:)szok::no:, co chwila wizyta w lazience czy cos sie nie dzieje:no::baffled: kurde z olkeim tak nie mialam zaraz dzwonie do gina bo ochu.....je

i ja sie witam
u mnie pogoda dziwna bo niby mgla ale tak troche slonce zaczyna sie przedzierac wiec szanse na sliczna pogode dzis sa.
mnie wczoraj wieczor skurcze zlapaly ale i puscily wiec to jeszcze nie czas dla mnie.
osa mam dokladnie to samo brzuch jak przed @ plecy bola w szyjce kluje i delikatne skurcze.
witam nowa kwietniowke

witajcie mamcie:)
ja mialam fatalna noc olek strasznie kaslal:-( i jestem juz po wizycie u pediatry, niestety antybiotyk ni pomogl i jest gorzej, wiec zastrzyki od dzisiaj, a ja przeziebiona wypluta po nocy i cos czuje sie dziwnie, dol boli mnie jakbym miala @ za chwile dostac i krzyz jakos pobolewa, w szyjce klucie i wyc mi sie chce:-:)szok::no:, co chwila wizyta w lazience czy cos sie nie dzieje:no::baffled: kurde z olkeim tak nie mialam zaraz dzwonie do gina bo ochu.....je

Zdowka dla malego
ja tez tak mam...o odwiedziny w lazience to kontrola czy nie ma plamienia..
i ogolni jakos bleee...mala wlasnie uaktywnila sie i na nowo naciska na wyjscie...

dziusia77 ja jestem! hihi:-D

pospałam sobie swoja normą korzystam póki mogę :-)

a dzis piękny dzien....wiosna...dzis zalicze spacerek jak nic...co by nie było ciąża donoszona a leżenia dosyc,,,mam serdecznie...

reklama
Do góry