reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

witam kochane:-)
ja juz nie spie od jakiegos czasu, choc jeszcze probowalam dolezec:tak: w domu cisza, wszyscy jeszcze nie zywi, tylko ja jak zwykle sie platam:dry:
nio, ale nie dziwne, ze tak sie obudzilam z samego rana, bo wczoraj pol popoludnia przespalam i poszlam spac przez 23:dry: tzn. poszlam, nie poszlam.. polozylam sie z mezusiem, zeby film ogladac i mi sie zaraz usnelo:szok:
oj dziewczynki jak czytalam te "siusiakowe" przygody to troche sie przerazilam:szok: wsumie jak sie to czyta, to moze jest i smieszne, ale jak sobie wyobrazilam to juz gorzej:dry:
nio nic lece na jakas kawke, bo mnie glowa cos zaczyna bolec:zawstydzona/y: moze jak potluke sie troche w kuchni to kogos obudze:tak:;-)
zycze dziewczynki udanej soboty:-)

reklama
Malutka ja to Cie podziwiam za to ranne wstawanie,co prawda Aha byla dzis pierwsza ale to chyba wyjatek,nie?
ja tez wczoraj przegielam bo sprzatalam caly dom,na kolanach umylam podloge bo sie mop zepsul,wiezorem skoczylam do mamy i padlam totalnie.Nogi jak balony a miedzy nimi bol jak cholera.A dzis z rana pedze opiekowac sie pewnym maluchem 4-letnim (mam nadzieje ze nie bedzie mi pokazywal siusiaka;-))
no nic do pozniej i milej sobotki

witam sie i ja! ja dzisiaj od 4.15 na nogach, bo moj rezolutny dwulatek wstal i zazyczyl sobie ukladanie z klockow zamku dla krolewicza:szok:, zadne prosby i grozby nie pomogly i nie spimy:szok: jedyny plus to to, ze w domu juz porzadek:tak:
niuni wspolczuje tego siedzenia na krzeselku, ale jak widac czasami zdarzaja sie osoby z ludzkimi odruchami. trzymam kciuki za obchod, obyscie wrocily do domku szybciutko:tak:
co do chorowania przez mojego m. to pozostawiam bez komentarza, bo nie chce sie nakrecac
marys ciesze sie, ze szpital, ktory wybralas jest ok, to wazne dla kobiety, ze czuje sie bezpiecznie szczegolnie w tak waznej chwili:tak:
nie wiem co jeszcze mialam napisac, no coz coraz trudniej mi sie skupic:baffled:

Witam ponownie wszystkie mamy.Chcialam sie przypomniec Jestem mama 8 letniego Kuby i rocznego Mateuszka, ponadto nosze pod serduszkiem jeszcze jedno malenstwo. Wzielam Z Mateuszkiem udzial w konkursie organizowanym przez pampers. Moglibysmy wygrac roczny zapas pieluszek co w naszej sytuacji byloby duza pomoca. Potrzebne nam jednak glosy poniewaz konkurencja jest duza. Jesli ktoras z mam moglaby pomoc glosujac na mojego synka bylibysmy strasznie wdzieczni. Glosy mozna oddawac wielokrotnie jeden na dzien. Bardzo prosimy o pomoc. W moich suwaczkach jest link. Z gory dziekuje za kazdy glos. Klikniecie nic nie kosztuje a dla nas jest bardzo cenne__Biore udzial w starszakach

witam się z rana:rofl2:
później poczytam i się odezwę bo super pogoda a wiec szybko ogarnę mieszkanie i na spacer z Marlenką wyjdę:rofl2:

Witam kwietniowe mamusie:-)

Ja nie nadrobilam jeszcze wszystkich zaleglosci z wczoraj ale juz nie dam rady teraz,bo ide sie szykowac i jedziemy do Wroclawia na zakupy-juz te ostatnie:tak:

Wiec zycze Wszystkim milego i spokojnego dnia,bez przemeczania i roznego typu boli:-)

Wpadne pozniej jak juz w domu bede

Buziaki :-)

Szybkie cześć ;-)

bo za chwilkę jadę oglądać porodówkę w żeromskim. Mam nadzieję, ze mi ten szpital podpasuje, bo czas się decydować :-)

reklama
Doczytałam.
Małagosia,no nic tylko Ci wlać:wściekła/y:
Dziewczyno, kafelki nie zająć,nie uciekną przez kilka tygodni.!!!
Didi,Koga mój z tym siusiakiem gdzieś rok temu miał.To zupełnie normalny etap,dziecko poznaje swoje ciało.Ale teksty....haha przypomniałyście mi.M specjalność to było w sklepie,albo w aptece,gdzie same mohery,na całe gardło "mama ale mi się duży siusiak zrobił" itp.:rofl2:
Koleżanka marcówka już rozdwojona:-D
Niuni,mam nadzieję,że córcia się dobrze czuje.
Na razie.

Do góry