osa_24
Fanka BB :)
gabi moj olek dzisiaj o 4.15 zamek dla krolewicza koniecznie z mama budowal a najslodszy jest wlasnie teraz jak spi a ja wciagnelam chrupki czekoladowe normalnie pycha i sie ruszyc nie moge
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wpadlam na chwile zobaczyc co sie ciekawego dzieje, co bym jutro nie miala mase zaleglosci;-) dzisiajsze popoludnie mi strasznie leniwie zlecialo pol przespalam, pol przelezalam.. nio i troche kiepsko sie czuje cos mi niedobrze strasznie sie zrobilo i sie tak mecze i mecze
swiete slowa!!!! na gole dupsko!!!! zamiast korzystac z tego, ze mozna polenic sie troche... i potem marudzenie, ze boli, ze skurcze i nie wiadomo co jeszcze...ja juz olalam, do tesciow jutro nie jade, sprzatam z grubsza i tylko kolo siebie
Wypilam litr maslanki truskawkowej....za chwile powinno sie okazac, czy to byl dobry pomysl
Klucha zyjesz????
Ma ktos wiesci od Szczesliwej? I faktycznie - co z Kainkas?...
Hej,no mój czterolatek (prawie) tez jest bardzo słodki.Najsłodszy teraz...jak poszedł z babcią do piaskownicy
A serio to wyspał sie o 5.30,a wtedy go na poważne rozmowy bierze i tłumaczył śpiącym rodzicom kim był Mikołaj Kopernik
Mój M. uczy niemieckiego. On jeszcze studiuje, więc tylko korki.A czego uczy Twój mąż?
38 tydzień to chyba tak jak ja zaczynasz dopiero w sobotę Skoro termin masz na 4 kwietnia - sobotę.
Kochana, jak jeszcze pracowalam, a mialam poranna zmiane w weekend, to tylko sie cieszylam ze przychowek nie moj... mianowicie juniorzy, w sensie chlopaki w wieku 7-9 lat, na zmiane przychodzili od 6.30 czy moga juz wstac...a ja mialam do wyprodukowania sniadanie na ok. 20 osob... w sumie starszyzna chetnie pomagala, ale wolalam, kiedy do oporu i jak najdluzej spali;-)a w weekendy musielismy posilki sami produkowac, taka masowka to jest hard core, ale nie zapomne, jak intendent zaplanowal jajka na twardo, a chlopaki nie bardzo, wiec zrobilam paste jajeczna na 14 chlopa. I dzwoni moj M, pyta co robie, a ja mu na to, ze ugniatam 40 jajek...jakos go lekko przytkalo....i pyta: to nie jestes w pracy?Ja mam trochę starszy przychówek ale też potrafią coś wymyśleć pozytywnego...wczoraj syn lat10 o 7 rano mnie obudził żeby mnie spytać czy może wstać(ręce mi opadły),a dziś do córki o 8 rano przyszła koleżanka sąsiadka (bo jej się w domu nudziło...)Jak urodzę to już zapowiedziałam 2tg bez przyjmowania jakichkolwiek wizyt!!!! Przyjście grozi śmiercią odwiedzającego!!!!
Boj sie Boga z takimi przejezyczeniami jaki czerwiec?? a w sumie zazdroszcze Ci kondycji...Mój M. uczy niemieckiego. On jeszcze studiuje, więc tylko korki.
A mnie wychodzą tygodnie od piątku, według OM z 27 czerwca, a termin na BabyBoom wychodzi na 3 kwietnia. Ale Ginekolog wyznaczył 4 kwietnia
Ja też biegam po sklepach remontowych. Moja mama strasznie wyzywa i mówi, że mój syn będzie się nazywał Praktiker Merloin Prócz tego wczoraj latałam za prezentem dla M. i za ubrankiem do porodu, jak już dolazłam do medycznego sklepu, kawał drogi od centrum, to pani nie miała wydać i musiałam latać rozmieniać. łącznie zeszło mi 3 godziny na tym, wieczorkiem jeszcze przytulanki z M, a dzidziuś grzeczniutki był jaki jest. Dobra, wiem, że należy mi się przetrzepanie pupy, ale zaczęłam się czuć naprawdę dobrze. Coprawda dzisiaj odmówię imprezki z okazji urodzin M, pójdziemy za to na kolacje jutro ;-)
Boj sie Boga z takimi przejezyczeniami jaki czerwiec?? a w sumie zazdroszcze Ci kondycji...