reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

Gabi ale to pierwszy raz sie tak dziwnie zdażyło.Do tego te słabe ruchy maleństwa...wszystko na raz i moze dlatego takie rżeczy mi przyszły do głowy...ogólnie czuje sie dobrze.Ide poleżeć,potem musze jakies zakupy zrobic bo lodówka pusta :-(

reklama
Witam Was cieplutko.

aha83- cudowne wieści :tak: Ty wiedziałaś, że będzie wszystko ko!

Ja dziś już mam dobre samopoczucie, byłam dziś na małych zakupach z Natalką i dokupiłyśmy sobie bąbek na choinkę, gwiazdki, aniołki- ale będzie piękna :-) moja mała już nie może się doczekać :-D

Dla Natalki kupiłam piękną czapkę z szalikiem, przy wybieraniu stwierdziła że ona woli swoją starą czapę :szok:

malutka_z_krk23 to ci się trafiło jeszcze przed świętami :dry:

Hej dziewczyny!!!

Właśnie wróciliśmy ze szpitala. Z synkiem wszystko w porządku, wykluczyli najgorsze warianty i po dokładnym przebadaniu podczas USG centymetr po centymetrze stwierdzono, że nasz synek jest zdrowy. Cieszę się niesamowicie, od razu wszystko nabrało innych barw

Super wieści GRATULUJE :-):-):-)

Witam wszystkie przyszłe mamusie:-)!Ja również mam termin na kwiecień.Może jest ktos z okolic Częstochowy i bezdie rodzic w Blachowni?pozdrwaiam goraco

myszka87 witaj w naszym gronie, rozgość się ;-)

A ja właśnie gotuję zupkę koperkową, pypcia mam na placki ziemniaczane ale nie mam jelenia na potarcie ziemniaków :zawstydzona/y:

[FONT=&quot]aha[/FONT][FONT=&quot] super wiesci przynosisz:-) nio, ale musialo byc wszystko dobrze;-) wszystkie kwietniowki wkoncu trzymaly kciuki za ciebie i Filipka:-);-)
gosiaczek1973 nio mi tez sie wydaje, ze to te paczusie tak zadzialaly;-) niemniej jednak zycze powodzenia jutro..
[/FONT]myszka87 witaj:-)

a mnie cos zlosc ogarnela:wściekła/y: sama niewiem o co chodzi, ale chodze taka nabuzowana, ze szok.. ten remont mnie dobija.. dzis juz nie mam na nic sily, najchetniej bym sie w lozio polozyla i przespala do jutra:baffled: wsumie jestem od 5 na nogach takze mam prawo juz byc zmeczona.. obiad dopiero teraz koncze gotowac i to w dodatku nawet nie mialam ochoty na cudowanie.. zwykly sos pieczarkowy z makaronem bedzie i tyle.. natchnienia nie mam na gotowanie:baffled: mezus to bedzie sie cieszyl nawet i z tego, nio ale co sobie tesciu o mnie pomysli, ze taki skromny obiad ugotowalam:confused::baffled:

reklama
Do góry