Gabi ale to pierwszy raz sie tak dziwnie zdażyło.Do tego te słabe ruchy maleństwa...wszystko na raz i moze dlatego takie rżeczy mi przyszły do głowy...ogólnie czuje sie dobrze.Ide poleżeć,potem musze jakies zakupy zrobic bo lodówka pusta :-(
reklama
Witam Was cieplutko.
aha83- cudowne wieści Ty wiedziałaś, że będzie wszystko ko!
Ja dziś już mam dobre samopoczucie, byłam dziś na małych zakupach z Natalką i dokupiłyśmy sobie bąbek na choinkę, gwiazdki, aniołki- ale będzie piękna :-) moja mała już nie może się doczekać
Dla Natalki kupiłam piękną czapkę z szalikiem, przy wybieraniu stwierdziła że ona woli swoją starą czapę
malutka_z_krk23 to ci się trafiło jeszcze przed świętami
aha83- cudowne wieści Ty wiedziałaś, że będzie wszystko ko!
Ja dziś już mam dobre samopoczucie, byłam dziś na małych zakupach z Natalką i dokupiłyśmy sobie bąbek na choinkę, gwiazdki, aniołki- ale będzie piękna :-) moja mała już nie może się doczekać
Dla Natalki kupiłam piękną czapkę z szalikiem, przy wybieraniu stwierdziła że ona woli swoją starą czapę
malutka_z_krk23 to ci się trafiło jeszcze przed świętami
Hej dziewczyny!!!
Właśnie wróciliśmy ze szpitala. Z synkiem wszystko w porządku, wykluczyli najgorsze warianty i po dokładnym przebadaniu podczas USG centymetr po centymetrze stwierdzono, że nasz synek jest zdrowy. Cieszę się niesamowicie, od razu wszystko nabrało innych barw
Super wieści GRATULUJE :-):-):-)
marys16
Fanka BB :)
aha83 ciesze się bardzo ze maluszek jest zdrowy. Ale wiedziałam że nie może być inaczej :-)
malutka_z_krk23
kwietniowa mamusia '09
[FONT="]aha[/FONT][FONT="] super wiesci przynosisz:-) nio, ale musialo byc wszystko dobrze;-) wszystkie kwietniowki wkoncu trzymaly kciuki za ciebie i Filipka:-);-)
gosiaczek1973 nio mi tez sie wydaje, ze to te paczusie tak zadzialaly;-) niemniej jednak zycze powodzenia jutro..
[/FONT]myszka87 witaj:-)
a mnie cos zlosc ogarnela sama niewiem o co chodzi, ale chodze taka nabuzowana, ze szok.. ten remont mnie dobija.. dzis juz nie mam na nic sily, najchetniej bym sie w lozio polozyla i przespala do jutra wsumie jestem od 5 na nogach takze mam prawo juz byc zmeczona.. obiad dopiero teraz koncze gotowac i to w dodatku nawet nie mialam ochoty na cudowanie.. zwykly sos pieczarkowy z makaronem bedzie i tyle.. natchnienia nie mam na gotowanie mezus to bedzie sie cieszyl nawet i z tego, nio ale co sobie tesciu o mnie pomysli, ze taki skromny obiad ugotowalam
gosiaczek1973 nio mi tez sie wydaje, ze to te paczusie tak zadzialaly;-) niemniej jednak zycze powodzenia jutro..
[/FONT]myszka87 witaj:-)
a mnie cos zlosc ogarnela sama niewiem o co chodzi, ale chodze taka nabuzowana, ze szok.. ten remont mnie dobija.. dzis juz nie mam na nic sily, najchetniej bym sie w lozio polozyla i przespala do jutra wsumie jestem od 5 na nogach takze mam prawo juz byc zmeczona.. obiad dopiero teraz koncze gotowac i to w dodatku nawet nie mialam ochoty na cudowanie.. zwykly sos pieczarkowy z makaronem bedzie i tyle.. natchnienia nie mam na gotowanie mezus to bedzie sie cieszyl nawet i z tego, nio ale co sobie tesciu o mnie pomysli, ze taki skromny obiad ugotowalam
Kamile85
myszka87, ja jestem z Częstochowy, ale będę rodzić najprawdopododniej na PCK. Słyszałam, że w Blachowni można rodzić w wodzie, to prawda?
Witaj na forum
Witaj na forum
szczesliwa
myszka witaj :-)
aha cieszę się razem z Tobą!:-)
aha cieszę się razem z Tobą!:-)
reklama
Podziel się: