reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

Ja się jeszcze łudzę że może dlatego miałam taki wynik wysoki że ostatnio sporo słodyczy zjadałam, we wtorek zjadłam aż 5 pączków, i w ogóle ciągnie mnie do słodkiego. No nic zobaczymy jutro co mi powiedzą.

reklama
Hej dziewczyny!!!

Właśnie wróciliśmy ze szpitala. Z synkiem wszystko w porządku, wykluczyli najgorsze warianty i po dokładnym przebadaniu podczas USG centymetr po centymetrze stwierdzono, że nasz synek jest zdrowy. Cieszę się niesamowicie, od razu wszystko nabrało innych barw :-D

Trzymajcie się kochane, ja wskakuję pod kocyk , bo przeziębienie dopadło mnie na dobre. Aha i podczytam co tam od rana naskrobałyście :happy:

Buzka

na badanie obciazenia glukozy musisz w aptece kupic glukoze do rozrobienia w wodzie, i najlepiej wziasc ze soba cytryne ponoc lepiej smakuje,
ja pilam sama blee...

Aha jak ja się ciesze że wszystko w pożadku.A moje maleństwo nadal spokojne.Wczoraj wieczorem troche sie pokręcił tak deliktanie noi teraz troszke czuje ze chyba sie przekręca.Dzisiaj jak wstałam to myślałam że zawału dostane!!! Podniosłam się a tu pociekło mi coś po nogach...od razu przyszło mi do głowy najgorsze ze to wody płodowe,ale potem pomyslałam ze chyba to pozostałości po wczorajszych przytulankach :zawstydzona/y:ale podejrzanie to żadkie było....przepraszam że pisze o takich żeczach ale nie mam z kim pogadać:zawstydzona/y: noi raczej cos by mnie pewnie bolało albo jakies skurcze...Boże chwila grozy.Wizyte mam dopiero 29.12 i nie wiem czy dotrwam jeżeli maleństwo nie zacznie normalnie sie wiercic.

Hej dziewczyny!!!

Właśnie wróciliśmy ze szpitala. Z synkiem wszystko w porządku, wykluczyli najgorsze warianty i po dokładnym przebadaniu podczas USG centymetr po centymetrze stwierdzono, że nasz synek jest zdrowy. Cieszę się niesamowicie, od razu wszystko nabrało innych barw :-D

bardzo sie ciesze ze Twój synek jest zdrowy, niebylo sie czym martwic:-)

Gosiaczek niezdziwilabym sie gdyby cukier byl taki wysoki po takiej porcji slodkiego:)
niemartw sie najwazniejsze to spokojnie teraz do wszystkiego podchodzic

Hej,
Aha-super,naprawdę się cieszę.To zdrowiej teraz:tak:
Kamile,musisz się dowiedzieć,u nas dają glukozę w laboratorium.
Ania,hahaha o to sie strachu najadłaś.A tak w ogóle to są w aptekach takie testy-podpaski,można w domu sprawdzić czy to wody,jak ktoś podejrzewa.
Gosia,pewnie będzie powtórzenie wyników kilka razy i dietka.Nie martw się.
Pa.

reklama
Do góry