reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

Czesc dziewczyny:-)Ja dzisiaj jakis taki szary humorek mam:crazy:Zalamuje sie bo patrze na kilogramy rosnace na wadze :no: i sie tylko zastanawiam ile jeszcze bede musiala schudnac:wściekła/y:?!chociaz z drugiej strony ciesze sie ze za niedlugo bedziemy we trójke:tak: termin mam na 22 kwietnia wiec napewno mi sie jeszcze przytyje nie malo:szok:

reklama
Hej.oj Koga jak ładnie o tych ubrankach napisałaś.:-D
Aha-daj znać co i jak:tak:
Margaret,trzymaj się.I napisz koniecznie.Ja tu bardzo czekam,bo jak Ciebie podniesie na duchu to mnie też;-)
Kurcze,przecież ja już raz leżałam i ryczałam kilka miechów.I wszystko dobrze sie skończyło,synuś PO terminie.O leżeniu zapomniałam w kilka sekund,tak jak i o wszystkich niedogodnościach ciążowo-porodowych.I tak sama sobie tłumaczę,że będzie tak samo,ale jakoś do tego mojego łba nie dociera:sorry:
Cieszę się,że chociaż większości z Was szybciej czas leci.bo u mnie to baaaaaaardzo wolno:wściekła/y:
Miłego dnia.Buziaki.Pa.

nio i stalo sie to czego sie najbardziej obawialam:baffled: tesciu przyszedl i stwierdzil, ze nie da sie nic zrobic bez rozkucia lazienki:wściekła/y: kurde ale jestem zla.. wcale a wcale nie planowalismy lazienki remontowac w tym roku.. tym bardziej, ze babcia zanim zmarla(po niej dostalismy mieszkanie) zrobila remont lazienki i kuchni..a tu swieta ida, a ja zamiast sobie posprzatac, to siedze dalej w balaganie:baffled: ciekawe ile to jeszcze bedzie trwalo..
Margaret80 nio to trzymam kciuki za wizyte:-);-) nio i czekamy na same dobre wiesci..

gosiaczku - trzymam kciuki żeby lekarz coś zaradził i żeby Cię w szpitalu nie chcieli zatrzymać!!!

malutka - lepiej taraz kuć niż w kwietniu - więc sie nie martw;-) - remont z niemowlakiem to jest dopiero wesoło - wiem bo się z niemowlakiem budowałam:-D

Margaret jak bedziesz caly czas myslala to napewno czas bedzie sie dluzyl a jak zajmiesz sie mysleniem o czyms innym to 21 szybko nadejdzie, i koniecznie daj znac po wizycie.
Aha mam nadzieje ze wizyta u genetyka przebiegnie szybko i beda same dobre wiesci.
Gosiaczku niemartw sie zobaczysz ze bedzie dobrze.

ja zabieram sie za obiadek moja pacjentka zazyczyla sobie zupke z jajkiem:-D(barszcz bialy) i ogladala jakis program dla dzieci ze chlopiec ciasteczka robil i ona tez chce wiec zrobimy sobie takie dzisiaj:-)

przed chwila robilam jej inchalacje ale sie usmialam najpierw bo ona chce wszystko sama a potem siedziala i co chwile wolala "mamusia patz oddycham":-)

uff na szczescie ja nie musze remontow robic bpo rok temu sie wprowadzilismy :-)

wspolczuje kochane bo macie duzo na glowie, ale pomyslcie sobie ze potem bedzie ladniutko, czysciutko jak dzidzia bedzie :-D

chociaz z drugiej strony ciesze sie ze za niedlugo bedziemy we trójke:tak: termin mam na 22 kwietnia wiec napewno mi sie jeszcze przytyje nie malo:szok:

A ja też mam termin na 22 kwietnia :-)

Witam wszystkie mamusie
Ja mam dziś niezbyt dobry humorek iiiii jakiegoś muła, nic mi się nie chce, najchętniej zaszyłabym się pod kołdrą daleko od wszystkich!:wściekła/y:

AAAAjjjj:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Życzę wam miłego dnia i trzymam kciuki za mamusie na badaniach

reklama
Ale się wystałam w aptece za Tardyferonem. Moja Hemoglobina cały czas spada, już mam 10,4 ;/ W przyszłym tygodniu mam zrobić badanie na samo żelazo i słynną już glukozę 50g.

Ja tak poczytuje, ale nie wiem dokładnie: czy ja muszę coś kupić w aptece do tego badania? Bo jak stanie przede mną chociaż jedna babcia w kolejce, to wpadnę w szał :wściekła/y:

Do góry