malutka_z_krk23
kwietniowa mamusia '09
koga ja kwasu foliowego jako tako nie biore, lekarz mi odstawil chyba w 3 miesiacu, jesli dobrze pamietam.. lykam za to centrum materna i z tego co widzialam to jakas dawka kwasu foliowego tam jest..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzień dobry wszystkim
Ależ Was choróbska dopadły, ja póki co zdrowa ale to może dlatego, że rzadko bywam dlugo na dworze i nie ma kiedy mnie złapać.
A ja wczoraj postanowiłam puścić mojej dzidzi muzykę klasyczną i wiecie co... byłam w szoku, od razu się tak ożywiła ze nawet mojemu M udało się w końcu przez dłuższy czas poczuć ruchy Szczególnie przy takim żywym fortepianowym utworze Wyobrażałam sobie jak tam "tańczy" w brzuszku Fantastyczne uczucie
Ja kwas foliowy brałam 3 miesiące przed staraniami. A potem miałam Feminatal N , a teraz biorę taki kompleks witamin dla ciężarnych tutejszy.dziewczyny, a bierzecie jakieś witaminy?, a kwas foliowy - ja nic nie biorę ale chyba będę musiała żelazo, bo bardzo mi spadło ostatnio i wynik krwi dobrze poniżej normy
A ile tego calcium bierzesz?Ja biorę cały czas zestaw witamin - Feminatal N, Calcium - bo mnie od mleka i nabiału odrzuciło i Magnez + B6 - bo tak lekarz zalecił.
A ile tego calcium bierzesz?