A
alka303
Gość
a mi smutno dzis...
zaczeło sie miło a teraz smutek... idę sie połozyc może mi przejdzie...
zaczeło sie miło a teraz smutek... idę sie połozyc może mi przejdzie...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie w mieście w czerwcu miała miejsce cesarka.................... Dziewczyna dostała zatoru płucnego - cały ciężar z brzucha został wyjęty szybko i coś sie stało, coś sie cofneło. Nie będę tworzyć, bo nie wiem jak to działa. Do sierpnia dziewczyna się nie obudziła........................
Z tego co ja zrozumiałam wczoraj p. minister Kopacz to nie ma być zakazu jako takiego tylko "cięcie cesarskie na życzenie" ma być zabiegiem nie refundowanym przez NFZ. - pełna odpłatność - ciekawe jakie wtedy będą ceny.
Ja też tak mam. Jeszcze zanim się dowiedziałam, że jestem w ciąży.co do skóry to u mnie od pierwszych tygodni ciazy...tyle pryszczy mi wyskoczyło,ze szok....nigdy tylu nie mialam
A i moze to oznaczac ze bedziesz miec dziewczynke.Bo jak kobieta ma takie "objawy"to si mowi ze corka wysyssa cala urode z matki.U mnie sie prawdzilo.
Myślę, że akurat tak długo czekałyśmy z powodu wakacji - sezon urlopowy. Może Administratorki akurat nie było.Hihi Są juz MAJÓWKI 2009:-) To niesprawiedliwe, bo my długo czekałyśmy na swoją kolej!!!!!!!!!!!!!!!;-)
Da się spać przy dwulatku :-) Wczoraj zasnęliśmy oboje z M. na godzinkę, a ANia się grzecznie i cicho bawiła obok nas w sypialni ;-) Ja już spałam i nie wiem kiedy nawet mój M też się postanowił przespać. Zapominając o córce. Faceci!Czy wam się też chce tak strasznie spać??? Ja dzisiaj właczyłam młodemu bajki i położyłam się na godzinkę ( o ile można się zdrzemnąć ze skaczącym po głowe 2,5 latkiem) bo inaczej nie byłamby w stanie funkcjonować.
Ja też uczę angielskiego ;-)(uczę angielskiego w gimnazjum)
No właśnie. Nie było mnie dwa dni i nie wiem o co chodziło. eraz faktycznie jest czysto :-)posty usunelam zeby nie bylo juz wiecej pytan .... sprawa zamknieta z nikosia doszlysmy o porozumienia. moze jeszcze alka usunie swoje i bedzie czysto :-)
Witam nową mamusię!Witam! Dopiero dzisiaj znalazłam te forum. Mam termin na 3 kwietnia:-). Ciążę znosze super żadnych dolegliwości ani zachciewajek
Mam nadzieję, bo mojemu M się ostatnio śniło, że urodziłam dziewczynkę, a teraz chcemy chłopca ;-):-)sny sa odwrotnoscia rzeczywistosci wiec bedzie dobrze :-)