reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

ancia suwaczka dalej nie widać, bo chyba w złym miejscu wstawiłaś

To chyba musisz jak wejdziesz w ustawienia swoje, wejść w edycje sygnatury i tam wkleic ten kod.... ale nie jestem pewna , spróbuj :tak:

reklama
Witajcie brzuchatki!
Gorąco pozdrawiam nowe kwietnióweczki :-) :-) :-).
Ja dziś po wizycie i idę jutro do pracy. Nie wiem ile popracuję, ale muszę ze względu na awans. Pan doktorek nie widzi przeciwwskazań, tylko się zdziwił, że chcę. :tak:
Moja pani dyr nie zbyt zadowolona, bo pewnie przyjdę na krótko, a teraz daje nadgodziny dziewczynom. Ale postanawiam troszczyć się o swoją d...
Pozdrawiam

nom

u mnie obiadzik dzis szybki i latwy idealny na mojego lenia kurczak z sosem seczuanskim i do tego ryz.
co do wstawania nocnego to roznie dzis tylko raz ale wczoraj to pielgrzymki czeste byly

Szwedka i bardzo dobrze.Jak się sama o swoją d... nie zatroszczysz to nikt tego Za ciebie nie zrobi:sorry2:

no ancia masz juz suwaczek

szwedka masz racje kazdy sie troszczy o swoja d i niech tak zostanie bo nikt sie nie bedzie troszczyl o to. ja tam tez robie co chce ale najzabawniejsze jest to ze rzade swoja szefowa robi to co jej powiem sama ustawiam swoje godziny i dni pracy. no ale co. jak sobie na to pozwala to tylko duren by nie korzystal

ja wlasnie tak myslalam ze za malo plynow przyjmuje ale w nocy mimo pragnienia staram sie nie pic bo wtedy to poslanko do kibelka moglabym przeniesc:-D

reklama
ja wlasnie tak myslalam ze za malo plynow przyjmuje ale w nocy mimo pragnienia staram sie nie pic bo wtedy to poslanko do kibelka moglabym przeniesc:-D
Ja tez sie staram przed samym snem nieco ograniczyc, ale i w tej i poprzedniej ciazy pije strasznie duzo. Rekordem byl dzien po cc i poczatki karmienia - po 6-8 litrow plynow dziennie. Teraz pije srednio -3-4 litry wody i herbat owocowych ew. ziołowych. Czasem jedna zbozowa kawke. Chyba to sporo, ale jak mi sie zaczely z nerkami klopoty to tyle pic kazali i tak mi jakos juz zostalo.... :-) Tylko z domu ciezko wyjsc na dluzej bo co pol godzinki musze szukac WC :)

Do góry