reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

hej

wróciłam już z plotek i teraz zasiadam do codziennej lektury:-D kurcze juz tak fajnie sie ułożyłam a tu musze wstać bo zaraz mi baberia padnie i nawet strony nie przeczytam :rofl2:

reklama
witam wszystkie kwietnioweczki rowniez te nowe:tak::-)

Siruna wszystkiego naj naj z okazji imienin
Auliya wszystkiego naj naj z okazji urodzin
dziewczyny dbajcie o siebie i o maluszki,

gratuluje wizyt, tzreba byc do wszystkiego pozytywnie nastawionym pamietajcie o tym.:tak:

ja po wizycie u pulmunologa jest lepiej wiec sie ciesze, nastepna kontrole 31.03
a ginekolog 5.03 wiec jeszcze tydzien.

niuni moja kumpela wczoraj mi opowiadala jak to jej tesciowa przyjechala pomoc, caly msc siedziala przed tv i nawet sobie kanapki nie zrobila tylko czekala na synowa az jej zrobi, a wyjezdzajac zabrala jej teflonowa patelnie i garnek bo jej sie bardziej przyda. porazka

NIezle :-D
Nie no z moja nie jest tak zle, zawsze szczerze mowila ze nie przepada za maluchmi, wiec sie woli do nich nie dotykac i nie mam jej za zle - nie kazdy musi lubiec i chciec .Ale z Oliwia chetnie pomaga, tj. bierze ja np. na weekend do siebie na dzialke - Oli zawsze wraca zachwycona. Dziadek bierze ja np. na sanki, ma tam swoj plac zabaw, poza tym z babcia uprawia ogrodek, zbiera warzywa, pomaga przy pielegnacji kwiatow - a uwielbia to robic. Wiec nie moge narzekac. Tesciowa i przy maluchu sie chciala wykazac (przy Oliwii nie mogla bo wtedy mieszkalismy w moim rodzinnym Sopocie) wiec zaproponowala ze wszystko upierze i wyprasuje :) Nawet wozek wyprala, cała posciel i kocyki. Mi zostawila tylko skrecenie lozeczka i wypranie zabawek, reszta sama sie zajela. Jezdze tylko do niej co 2 weekend i odbieram gotowe 'paczuszki' :)) My wogole sie swietnie dogadujemy i bardzo lubimy, z tesciem tez. Traktuja mnie jak wlasna corke, tesciowa mnie wrecz rozpieszcza. Kupuje ciuchy, kosmetyki albo jakas torebke....Od swoich rodzicow tyle prezentow chyba nie dostalam przez kilkanascie ostatnich lat co od niej :-)

niuni4 to ci sie udalo z tesciami ja niestety wiem ze nigdy z tesciowa nie bede miala dobrego kontaktu, za to tesc wporzo facet.

ancia38 mi tez sporo zajelo zanim sie pojawil

reklama
Do góry