reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

hey kochane!:-)

ja cd remontu ale leże sobie grzecznie w łóżeczku i tylko "podziwiam" hihi

Margaret i Bluebell chłopami sie nie przejmujcie! i Bluebell piekny sen...:-)

reklama
Doczytałam.
Margaret,Blubell u nas wielkie cyrki były jak się M urodził:zawstydzona/y: Cud,że się nie rozwiedliśmy naprawdę.Ponoć jest coś takiego jak "kryzys pierwszego dziecka".
z perspektywy czasu mogę doradzić,co by się zbytnio chłopami nie przejmować;-)(taaa wiem,mądra jestem,bo od miesiąca mieszkam bez męża u mamusi,to mnie najwyżej przez tel. wkurza:-p).
Noc bez dziecka jakoś przeżyłam:zawstydzona/y:.Wiem,wiem,że on sobie kiedyś młodsze cycki znajdzie.a ja muszę pępowinę odciąć,żeby wredną teściową nie być.Pracuje nad tym.
Bo dziecko jak widać zbytnio się nie przejęło sytuacją.Wróci wieczorem.
Ech,jeszcze trochę i będę sobie mogła o wolnym weekendzie pomarzyć.ale wiadomo,babie nigdy nie dogodzisz:-D
Buziaki.

Cześć Dziewczyny. :-)
Udało mi się z internetem załatwić wszystko szybko i już jestem z powrotem. ;-)
Ale tego co naskrobałyście to będę nadrabiać pewnie do wtorku. :tak:
No to wracam do czytania... ;-)

no i nie doczytałam, a od rana próbuję :szok: - kilka stron zostało - może wieczorem nadrobię:dry: a w marcu to chyba zacznę straszne tyły tu łapać, bo zostanę w domu i z moim żwawym synkiem nie będę mogła czytać - a tak to w pracy byłam chociaż na bieżąco:-p

u nas śnieg sypie od samego rana - dosłownie sypie! zresztą sypie tak od tygodnia:baffled:

my już po dwóch śniadankach: I kakao i gorąca chałka z dżemem II ciepłe bułki chrupiący bekon, sałata i galeretka z kurczaka z sosem tatarskim:-p
teraz próbuję dziecko na dwór wyciągnąć - ale nie chce, jakoś nie jest wielbicielem zimy:sorry2:

Gabi - nie wiedziałam, że po 34 wszystko się zatrzymuje - w sumie planuję się pooszczędzać tak do skończenia 36 tygodni

co do wizyt - ja mam teraz co 2 tyg. ale to ze względu na postępy w rozwarciu - normalnie miałabym co 3

ayulia - ja tez z nfz chodzę:happy: inaczej nieźle by kasy szło!

KaśkaK - ja tez wszystkie czynności domowe z synkiem robię - on uwielbia gotowanie, sprzątanie też całkiem, całkiem, wybieranie prania i rozładowywanie zmywarki tez fajna zabawa:sorry2:

aha - musiałam te smakołyki powymieniać, bo chiałam sobie powspominać tę wspaniałą ucztę

reszta później .... wychodzimy!

Cześć dziewczynki!
Ja miałam właśnie chwilkę, żeby nadrobić zaległości w sieci, bo mąż wziął Anie na spacer na sankach. Byli w lesie, a mała zasnęła!
Ale już są z powrotem i muszę już kończyć. Wrócę wieczorem. Miłej niedzieli!

Witajcie w niedzielę!!!

Tylko się witam ...mam2dniowe zaległości w czytaniu biorę się za ich odrobienie.Normalnie zatęskniłam za BB:-):-)

reklama
Jestem po zakupkach, kasa wydana, a zakupów dużo nie ma... :baffled:
Obiadek też już mam za sobą, teraz popijam kawkę i wcinam batoniki :-p
Jakiś leń mnie dopadł i nic mi się nie chce...

Do góry