No chyba umrę .... ale nawaliłyście stron
Ledwo doczytałam. :-)
Ja już po położnej, zastrzyk był w tyłeczek, no i przy okazji pomierzyła mi ciśnienie, na wagę stanęłam ( 300g w tydz przybrałam) i tyle.
Po położnej pojechałam na małe zakupki i kupiłam małemu parę drobiazgów ;-)
aha83 ja tez mam knflikt krwi z mezem ale nie mowiono mi nic o zadnej szczepionce;/ czy to konieczne?
Witam Cie Madzia i od razu piszę, że mieszkam w Holandii i tu zawsze podają szczepionkę jak jest konflikt krwi po 30 tyg i po porodzie, ale ty się kochana nie przejmuj, to nie jest konieczne. :-)
JA mam teścia gina w PL i wiem , że w Polsce tego sie nie robi. A na 100 nie przy pierwszym dziecku
N
Znalazłam BB jakiś miesiąc temu, przy okazji szukania opinii o wózkach i wpadłam na Was, Kwietniówki 2009. Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie do swojego grona (termin na 20.04) i wybaczycie, że byłam takim Waszym "cichym czytaczem" bez Waszej wiedzy. Ale powiem Wam szczerze - to forum jest bardziej wciągające niż niejedna powieść, a czytam ich na pęczki (mój J. twierdzi, że to uzależnienie ;-)
Witaj i się rozgość !!!!!
a ja dzisiaj chyba zabije mojego meza jak wroci z pracy
.
Malutka oj tylko sobie mogę wyobraźiś jak się wkurzyłaś... za takie coś to kara musi być... ale może nie zabijaj go tak od razu... niech pocierpi dłużej
A takie naklejeczki Kubusiowe z pianki kupiłam dziś Juniorkowi
Gosiaczek super ten kącik juniora :-)
Gabi kochana nie daj się żadnym skurczom.... poród narazie nie wchodzi w grę
ze nasze psy jedza dziwne rzeczy typu cebula czy grejpfrut to wiedzialam, ale wczoraj pierwszy raz widzialam psa ktory je chrzan
hi hi najlepsze bylo to, ze nawet mezus, ktore lubi ostre zaczal sie krzywic, a nasza sunia oblizywala sie jak niewiem co
hi hi
Malutka twoja sunia nie jest jedyna
Moich rodziców labradorka wcina wszystko co popadnie, i właśnie między innymi cebulę, pietruszkę, wszystkie owoce, ogórki kiszone no i właśnie chrzan również.
Załatwiam kredyt na agd, ciekawe czy sie uda ;// trzymac kciuki prosze - wykorzystuje was w tym względzie ostatnio.
Ostatnio mam napady paniki ze sie nie wyrobie ze wszystkim na czas.
TRzymam kciuki za kredyt ;-)
Ja też mam takiego stracha a i doła dziś załapałam..... ja taka zielona jestem, nie wiem ile czego dla tego małego kupić ....oj będę płakać
Teraz chyba troszkę poleżę :-(