reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

reklama
Hej Bubasek! Widzę, że z jednego miasta jesteśmy. Co do tej poczty, to nie wiem, ale jest okropnie zimno - ciepło się ubierz. Ja wybieram się do Ladys na herbatkę wieczorkiem ze znajomymi, ale nie wiem, czy ten mróz mnie nie odstraszy:blink:.

Hej Bubasek! Widzę, że z jednego miasta jesteśmy. Co do tej poczty, to nie wiem, ale jest okropnie zimno - ciepło się ubierz. Ja wybieram się do Ladys na herbatkę wieczorkiem ze znajomymi, ale nie wiem, czy ten mróz mnie nie odstraszy:blink:.
ooo jak sie ciesze ze jest bialostoczanka jeszcze jedna :-)
a w ladies nie bylam, chyba ze to jakis stary pub z nowa nazwa ;-)

Witam w południe.
Ja po śniadanku i podwieczorku, bo późno wstałam z wyrka. Dzisiaj planuję małe porządki, ale to z nudów, bo M ma cały tydzień drugie zmiany i cały dzień jestem sama w domu. Za dużo do roboty to nie mam, ponieważ M większości teraz sprząta ;) My na razie ubranka i akcesoria trzymamy w kartonach, bo w lutym planujemy urządzić pokój dla synka, więc wtedy będą meble i spokojnie będę mogła sobie wszystko poukładać.

no i brnęłam przez zaspy na darmo :wściekła/y: okazało się że mój ginekolog zachorował :no: a już się nastawiłam, że zobaczę dziś maluszka... no trudno, zapisałam się na piątek do innego lekarza ;-)
witaj Siruna :-)

a my kilka dni temu kupiliśmy komodę do pokoju maluszka, ale póki co nie mamy czego w niej trzymać ;-)

Ostatnia edycja:
Cześć babki.
Witam z wyrka.U nas mróz.Rano,jak juz słońce było,to minus18:szok:,a w nocy poniżej 20.Ale dziecko na troche z tatusiem na sanki poszło,mam nadzieję,że nie zamarzną:-p
Ja w wyrku oczywiście.chociaż jakies skurcze mnie właśnie dopadły:zawstydzona/y: Do gina mam w czwartek,ale chyba pójdę jutro.
Aniołek,trzymaj się.
Szwedka,Koga,właśnie tez sie zastanawiam jak to wszystko będzie,co zrobic,żeby było jak najmniej boleśnie dla starszego brata:baffled: Na razie,czytamy,oglądamy Franklin i dzidziuś,Franklin czeka na siostrzyczkę.Ale z doświadczenia koleżanek,wiem,że poczaąki nie będa łatwe:sorry2: U nas różnica bedzie 4 lata.
Na razie.pa.

Gabi - dobry pomysł z tymi książeczkami,że też nie pomyślałam - my mieliśmy cały zestaw książeczek o nocniku i pieluszce:-D, ostatnio o Bożym Narodzeniu, to teraz powinny być o braciszku:tak:

Siruna witaj wsród nas :-)

Gabi ale mnie zmartwiłas...leż kochana i dzielnie sie trzymaj...

a ja po obiadku...

Bubasku zadycha hihi no nie!chyba wszystkie to łapiemy ja jak ide szybciej to tz oddech mi tak smieszne ucieka jakby cos mnie trzymało od wew. :-)

reklama
witam was

a wiec tak co zapamietalam to odpisze a sporo tego bylo

a wiec ja jestem 82 i maz tez z 82 tylko 3 mieisace starszy odemnie no i am urodiznki pod koniec marca i mam duza nadzieje ze synek sie urodzi w jego urodzinki ;-)
co do spania to spac w nocy nie moge a jak rano bym zasnela bez niczego to niestety nie da rady corka juz sie budiz i trzeba wstawac no chyba ze maz ma wolne albo mama to wtedy moge sobie pospac do woli :-)
roznica wieku miedzy naszymi maluszkami bedize 3 lata chcielismy taka roznice chociaz czassem sie zastanawiam czy dam sobie rade czy nie za mala roznica jest miedzy nimi jakos to bezie tohe sie obawiam bo maz od maja ma znow wyjezdzac za granice wiec bede sama z dwojka dizeci po 6 tyg jesli synek bedize taki jak Oliwka to nie bedize zle spala i jadla zero kolek a jesli bedzie inny bardziej bedize plakal i kolki no to bedize nie ciekawie :baffled::baffled: no i obawiam sie tego jak Oliwia zareaguje na mlodsze rodzenstwo narazie chce braciszka a nie wiem jak bedize po narodzinach teraz caly moj czas jest dla nie a pozniej bede musial dzielic na dwoje :baffled:

gabi oby te skurcze szybko minely

Do góry