reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

Dziewczyny,
dziekuję wszystkim za życzonka, rocznica bardzo miło spędzona, różyczki, i takie tam, i w ogóle tak mi milutko i cieplutko na sercu :-)

A dziś o 17:15 mam wizytę, i raczej mój P. zdąży więc będzie z nami, i razem pooglądamy maluszka, już się doczekać nie mogę.

Bubasek dobrze że już wróciłaś.
Bluebell ja też szukam okazji na ciuchach, i wiem, ze na prawdę można upolować takie okazje, bo przecież tych małych ubranek dziecko nawet nie zdąży wszystkic tak na prawdę założyć, a co dopiero zniszczyć, także ja z mamą, albo sama też tam zaglądamy, ostatnio kupiłam pare śpiochów i takie słodkie pomarańczowe ogrodniczki, a wszystko jak nowe, także za śmieszną cenę :-).

Dziewczyny u mnie wczoraj termometr pokazywał -9,0 :szok:. Także ubierajcie się ciepło, żeby jakiegoś choróbska nie przyprowadzić, a tym co są chore szybkiego powrotu do zdrowia życzę.

reklama
witam sie i ja

ja dizs na wizyte kontrolna zobaczymy co z ta szyjka mam nadzieje ze nic sie nie dzieje ;-)
ja co do ubranek to kilka mam a po nowym roku zakupie jeszcze pare tylko bodow i pajacykow bo musze zajrzec do szafki po chrezsniaku co tam jest :tak:i zcego nam brakuje
no i mam problem z wozkiem bo nie wiem jaki tyle tego jest a nie chce tez wydawac majatku na niego :baffled::baffled:

Dzień dobry mamuśki:-)

Ja dziś niewyspana… Późnym wieczorem rozbolał mnie, ząb, potem głowa a na sam koniec zgaga mnie dopadła, długo nie mogłam zasnąć, często się budziłam, a gdyby tego było mało złapał mnie jeszcze skurcz w łydce…:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Mam nadzieje, że dzisiejsza noc będzie dla mnie łaskawsza, a na razie miłego dzionka życzę ;-)

Witajcie po świętach,
my dopiero wczoraj wróciliśmy z rodzinnych rozjazdów.
A Wy piszecie nieustająco:tak:
U mnie święta minęły sympatycznie chociaż z jedzeniem to było tak róznie... bo za dużo zmieścić nie mogłam i Toli ciasno strasznie było. Przybył mi 1kg
Wizytę mam w piątek 2 stycznia więc zobczymy ile mojej córci przybyło.
Trzymam kciuki za Wasze wizyty:tak:a chorowitki niech do zdrowia szybciutko wracają:tak:
Jak tam Wasze plany sylwestrowe???
Ja będę w domku i przyjedzie do nas siostra mojego M z chłopakiem.

pozdrowionka

My też sylwestra spędzamy domowo. Idziemy do siostry męża. Poczytałam Was i stwierdziłam, że też się przejdę po sklepach z odzieżą używaną, może też uda się coś fajnego trafić. Duże zakupy typu wózek, mebelki itp. planujemy na luty.
Życzę Wam spokojnego dnia. A chorym duuuuuużo zdrówka :)

Hej,przeżyłam kolejne podejście do glukozy:sorry2: Teraz tylko,żeby wynik był ok.Ale nie jeść cała noc (słodkiego) to był koszmar,prawie nie spałam:-p
A wy o tych zakupach:dry: Hmm,moja ciąża zagrożona:zawstydzona/y: to inaczej.Ale po następnej wizycie,zaczne 3 trymestr i zacznę być dobrej myśli;-) W ciąży z synem,ja pokupowałam na allegro jak lezałam jeszcze w domu,a resztę mama z moja listą.
Teraz wiekszość mam: wózek (nawet dwa),kołyske,łóżeczko,pościel,ciuchy,wanienkę,foczke do wanienki,kocyki,nawet sudocrem,gencjanę,emulsję do kąpieli, chusteczki jakoś mam.Zostaje fotelik i leżaczek bo sprzedałam,karuzelę bo się rozwaliła,chustę bo doszłam do wniosku,że się przyda,pieluchy tetrowe i flanelowe bo się zużyły i przewijak .No może jakies małe ubranko mnie skusi.I dla siebie gacie jednorazowe,wkładki,stanik itp.
Ciekawe,że jak na osobe,która się nad tym wcześniej nie zastanawiała,to mi w 5 sekund przyszło do głowy co trzeba:szok::rofl2:
Jak uznam,że juz moge,to pół godziny na allegro i załatwione:-p
Miłego dnia.Pa.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry