reklama
koga
Mama Maksa i Julka
hej!
spokojnej nocki ? - ja się dopiero rozkręcam
Juluś w brzuchu przechodzi sam siebie;-) - rany zupełnie jak w ciąży z Maksem!- czekają mnie dwa żywe srebra w domu ciekawa jestem czy też będzie bezustannie mówił;-) my w samochodzie jadąc z Maksem już nawet radia nie włączamy a fantazja nie zna granic - ostatnio namiętnie łowi duchy na niewidzialną wędkęi przynosi je do domu
co do McDonalda - niezwykle rzadko, jestem fanem dobrego jedzenia:-) - wczoraj zrobiliśmy w domu spontaniczną imprezkę - zrobiłam żeberka wg przepisu Nigelli - obłędny zapach i smak - 2 kg żeberek wyparowało;-), a mój m., który niestety podniebienie wyrabia dobiero teraz w czasach małżeństwa i sceptycznie podchodzi do mięs innych niż pierś z kurczaka zażądał żeberek w stałym menu obiadowym;-)
gosiaczku - cieszę się, że Cię do domu puścili, niezależnie od przyczyn, współczuję diety, ale dasz radę
spokojnej nocki ? - ja się dopiero rozkręcam
Juluś w brzuchu przechodzi sam siebie;-) - rany zupełnie jak w ciąży z Maksem!- czekają mnie dwa żywe srebra w domu ciekawa jestem czy też będzie bezustannie mówił;-) my w samochodzie jadąc z Maksem już nawet radia nie włączamy a fantazja nie zna granic - ostatnio namiętnie łowi duchy na niewidzialną wędkęi przynosi je do domu
co do McDonalda - niezwykle rzadko, jestem fanem dobrego jedzenia:-) - wczoraj zrobiliśmy w domu spontaniczną imprezkę - zrobiłam żeberka wg przepisu Nigelli - obłędny zapach i smak - 2 kg żeberek wyparowało;-), a mój m., który niestety podniebienie wyrabia dobiero teraz w czasach małżeństwa i sceptycznie podchodzi do mięs innych niż pierś z kurczaka zażądał żeberek w stałym menu obiadowym;-)
gosiaczku - cieszę się, że Cię do domu puścili, niezależnie od przyczyn, współczuję diety, ale dasz radę
szczesliwa
Fanka BB :)
czesc kwietnóweczki :-)
a ja objadłam sie dzis metką tararską-wiem ,ze nie mozna ale juz nie dałam rady...
madzia ale fajnie tak powcinac :-)
gosiaczku chociaz po ciąży nie będziesz miec problemu aby wrócic do figurki...
spokojnej nocki :-)
a ja objadłam sie dzis metką tararską-wiem ,ze nie mozna ale juz nie dałam rady...
madzia ale fajnie tak powcinac :-)
gosiaczku chociaz po ciąży nie będziesz miec problemu aby wrócic do figurki...
spokojnej nocki :-)
malutka_z_krk23
kwietniowa mamusia '09
koga to moze wrzucisz przepis na te pycha zeberka:-) moze i ja bym swojemu mezusiowi tak dogodzila;-) choc niewiem, czy mnie wiekszy smak nie chwycil hi hi
a ja wlasnie szykuje sie do spania, wiec zycze wam kolorowych senkow:-) do jutra dziewczynki:-)
a ja wlasnie szykuje sie do spania, wiec zycze wam kolorowych senkow:-) do jutra dziewczynki:-)
Czesc Dziewczyny!odzywa sie kolejna mamusia kwietniowa!
mam nadzieje ze mozemy dolaczyc do Was z moim maluszkiem bo bardzo spododalo mi sie Wasze forum :-)
Kilka slow o mnie:jestem z Lublina i moj synek przyjdzie na swiat 20.04 i juz nie moge sie doczekac.Ciaze znosze wspaniale,bez zadnych dolegliwosci i czasem smieje sie ze w koncu chcialabym poczuc sie "jak w ciazy".No i nic...oprocz tych slodkich kopniaczkow z ktorymi zaczynam i koncze dzien Na razie jeszcze nie wiemy jak nazwiemy naszego syneczka no ale moze wy mi cos podpowiecie ;-)
pozdrawiam zatem wszystkie mamuski i zycze dobrej nocki
mam nadzieje ze mozemy dolaczyc do Was z moim maluszkiem bo bardzo spododalo mi sie Wasze forum :-)
Kilka slow o mnie:jestem z Lublina i moj synek przyjdzie na swiat 20.04 i juz nie moge sie doczekac.Ciaze znosze wspaniale,bez zadnych dolegliwosci i czasem smieje sie ze w koncu chcialabym poczuc sie "jak w ciazy".No i nic...oprocz tych slodkich kopniaczkow z ktorymi zaczynam i koncze dzien Na razie jeszcze nie wiemy jak nazwiemy naszego syneczka no ale moze wy mi cos podpowiecie ;-)
Madzia_Singh
Kochana PYCHOTKA
Czesc Dziewczyny!odzywa sie kolejna mamusia kwietniowa!
Witam i gratuluje syncia...Dziewczyny dopiszcie kolezanke do listy
Apropos wrocilam z lodow zjadlam same kwasne z bita smietana mmmmm...Moglabym teraz pracowac w lodziarni....biedni chyba by zbankrutowali
:-):-):-):-):-):-):-):-):-)
didi
Witam i gratuluje syncia...Dziewczyny dopiszcie kolezanke do listy
dopisze kolezanke jak bedzi emiala min 10 postow...
a to tylko dlatego bo dopisywalam inne ktore ledwo co sie poojawili ..i zostaly wpisane a pozniej ciissaaaa..az do teraz..wiec jak kolezanka sie rozkreci to ja wpisze..
no i
WItam Cie serdecznie blubell .. . gratuluje syneczka ;-)
martulka1982
Zaangażowana w BB
Witam wszystkie kwietniowe mamusie- tak troszę z opóźnieniem ale lepiej późno niż wcale Razem z mężem mieszkamy pod Poznaniem i oczekujemy naszego pierwszego dziecka a dokładniej córeczki. Spodziewamy się jej w okolicach 10 kwietnia. Ciążę póki co znoszę super chociaż na początku było trochę stresu ze względu na podejrzenie toksoplazmozy. Na szczęście wszystko się dobrze skończyło i maleństwo teraz rozrabia w brzuszku ile tylko może. Pozdrawiam!
reklama
aniolek20k
witam kochane ja wlasnie wrocilam z CH... nie moglam odpuscic musowi truskawkowemu z bita smietana w Grycanie a potem zwyklemu tradycyjnemu hamburgerowi w mcdonald's i frytki i shake a wieczorkiem ide na duze lody i moze pizze
madziu oszczedzaj swoj zoladek i dzidziusia tez bo przeciez je to co ty jesz, naprawde czasami warto powiedziec sobie "nie", niekrytykoje cie poniewaz ja tez w pierwszej ciazy tak jadlam a teraz wiem ze to byl duzy blad.
Gosiu bedzie dobrze dieta pewie nienajlepsza ale poradzisz sobie:-)
witam wszystkie nowe kwietnowe mamusie:-)
a mi weekend minoł super kupilismy juz choinke, i posprzatalismy z mezusiem wszystko co bylo do sprzatania, no i zrobilismy liste zakupów swiatecznych:-)
teraz ide robic sniadanko i kawke, julia terz juz wstala ale zato poszla spac o 19, mlody w brzuszku tez daje popalic kopie jak oszalały:-)
milego dnia
Podziel się: