reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

witam wszystkie mamuski:) chyba mnie jakies chorobsko chwyta bo gardlo mnie boli i straszny katar mam:(
dzien zapowiada sie milo skonczylam sprzatac Julia oglada bajki w naszej sypialni obiad tez juz zrobiony teraz robie goraca herbate i mam zamiar poleniuchowac:)
zycze wszystkim milego dzionka

reklama
Witajcie kochane

Gabi..powodzenia i napewno szystko bedzie super :tak:czekamy ma wiadomosci po powrocie

Aniolek sliczne foteczki Twojego maluszka:tak:

a ja juz po sniadanku..mlody oglada bajki..a ja nabieram mocy do sprzatania i ulozenia prania hehe...ogolnie jestem niewyspana ..odbije sobie popoludniu...jakos w nocu obudzilam sie chyba ok4 i krecilam sie strasznie no ispac nie moglam do tego jakies glupie sny mialam...a pozniej snilo mi sie moje jutrzejsze badanie i wizyta w szpitalu w efekcie ktorej lekarz wyjal mi maluszk i powiedzial juz jest wszystko dobrze mozecie wracac do domu i tak wrocilismy z dzidziolkiem razem a on taki grzeczny byl i wygladal jak Albercik maluski heheh...no i chlopak byl..wiec mam nadzieje na corke bo sny to odwrotnosc przecerz rzeczywistosci

Witajcie dziewczynki.
Ja dalej choruje. Przeleżałam wczoraj cały wieczór i się wygrzewałam, ale ile można :baffled:.Dziś trochę muszę się poruszać.Bo ja to jestem dziwna. Nie przeszkadza mi leżenie gdy czuje się dobrze i mogę chodzić, ale jak muszę leżeć chora to jestem wściekła. Bo mnie drażni wtedy moja bezsilność, czy jakaś bezradność. Jestem dziwaczka :confused:
A mężuś mój cudowny chorował razem ze mną :-) Przynosił mi herbatki, soczki i kładł się obok by mi smutno nie było :-)
Moja kruszynka się rozbrykała :-) tak mi daje po brzuszku że nawet czasem widać na zewnątrz :-)

wiec mam nadzieje na corke bo sny to odwrotnosc przecerz rzeczywistosci
Mi sie kiedyś śniło że urodziłam córeczkę. A to będę miała synka? :tak:

Gabi będe czekała na wieści od ciebie.
Maluchy przecudnie rysują :-)

A ja nigdy nie mogłam się basenować. Mam bardzo nie przyjemne uczulenie na chlor. Tylko jodowane baseny mogą być. Ale ciężko takie znaleźć. I zazdroszczę bo i ja lubię się moczyć :-)

Gabi mocno trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i szybciutko daj znac!!!!!mocno mam nadzieje że jest lepiej kochana!

a ja dzis po dobrym sniadanku -dogodziłam sobie...wieczorem nalesniczki robiłam na "zajadanie"smuteczków...i za chwile na spacer z psiakiem -piekne lezy snieg...czuje sie nostalgicznie-troche swiatecznie-zarazem smutno a z drugiej strony radosnie bo malutka kopie rozpycha sie w brzuszku...

ogladam wózki i łóżeczka bo powoli czuje, że czas...nagli hihi

miłego dzionka! gabi szybko daj znac jak wrócisz!

reklama
A ja nigdy nie mogłam się basenować. Mam bardzo nie przyjemne uczulenie na chlor. Tylko jodowane baseny mogą być. Ale ciężko takie znaleźć. I zazdroszczę bo i ja lubię się moczyć :-)

mam ten sam problem jestem uczulona na chlor i nici z basenu jedynie jodowane albo solanki ktorych niema w mojej okolicy ale ja je uwielbiam:)
lubie jezdzic z mezem i coreczka do aqua parku oni plywaja bynajmniej proboja a ja jakuzi siedze lub w saunie ale teraz w ciazy nic z tego:(

Do góry