reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

O Didi,to ja na pewno coś będe chciała.I dla dużego jakieś piżamki,gacie,podkoszulki czy coś.Daj znać,bo ja i tam na allegro kupuję i często angielskie.Jak ma ktoś obcy zarobić to lepiej znajomy.:tak:

reklama
Gabi dokładnie zrobię tak jak piszesz. Ale przeglądając rożki i kocyki wpadłam na taki zestaw ze od razu jest kołderka i poszewka, rożek, prześcieradełko itp. I jak bym kupiła wszystko razem to by było taniej. Bo i ceratki muszę kupić przecież i prześcieradełka i ochraniacz na szczebelki.
Ale tez mam zamiar malucha kłaść bez podusi na początku. A kołdry są naprawdę ogromne dlatego zdziwiona byłam jeszcze tym większym wymiarem 100x135cm.

O Didi,to ja na pewno coś będe chciała.I dla dużego jakieś piżamki,gacie,podkoszulki czy coś.Daj znać,bo ja i tam na allegro kupuję i często angielskie.Jak ma ktoś obcy zarobić to lepiej znajomy.:tak:

;-) nie ma sprawy tylko mow jaka rozmiarowka dla starszego i kupie..a owiem wam ze jak patrze na to samo na alero to oni tam zarabiaja wiecej niz 100% od ceny zakupu a jesli jest to na wyprzedazy to i jeszcze wiecej

Ja też kupuję na wyprzedażach i sprzedaję.W zeszłym roku mialam super kombinezony h&m,szybko sprzedałam,zarobiłam dziecku na porządny (bo tych z wyprzedaży nie było rozmiaru na niego).Tylko nie zostawiłam większego na ten rok i teraz d... jasiu nie mam.Właśnie wertuje allegro za kurtkaąkombinezonem.Tylko ktoś mi może powiedzieć czy ta zima będzie porządna,czy znowu śnieg tylko na kilka dni,a potem jesień:baffled: Bo w zeszłym roku spodnie od kombinezonu miał równo 2 razy:sorry2:

No u nas dziś cieplej się zrobiło i śnieg zaczął topnieć więc zjadłyśmy obiadek z Natalcią i czym prędzej na śnieg. Dziecko ma taką radochę z tego śniegu, że aż miło patrzeć na szczęśliwą buźkę. Bałwanek zrobiony, śnieżkami pożucane i w śniegu wytażana (córcia :-D ) A po powrocie do domu, mamie opowiadała że bałwaniła bałwana :-D

Ja na początku miałam taką małą kołderkę a troszkę puźniej kupiłam tą dużą i uważam że to dobry wybór bo teraz kiedy Natka ma 3 latka kołderką ją jeszcze otulę. Kiepskiej jakości była i dla malucha kupię nową i na pewno tą dużą-już mam upatrzoną. A Natala ma już nową na duże łóżko, babcia kupiła z baranów :-D Tylko łóżko trzeba kupić.

reklama
Do góry