rokpepka
Zaciekawiona BB
U mnie jest troche inna sytuacja chce wrocic do Polski bo tutaj mieszkam z bratem i jego rodzinką niedawno ściągnełam go do siebie i zaraz po tym zaszłam w ciążę więc z dwójka (moja córcia + bratanica) krzyczących awanturujących się dzieci plus ja po porodzie i maleństwo nie wyobrażam sobie mieszkania ,, w Polsce remontujemy mieszkanie więc mieszkac bedzie gdzie .. a akurat mieszkamy w moim miescie a ja mam spoko rodziców(niestety tesciowa dala mi sie we znaki przy pierwszej ciazy mieszkalam u niej za namowa meza koszmar !!) i nie wtracaja sie w moje zycie wrecz przeciwnie co jest dla mnie dziwne bo powinni mowic to nie tak tamto nie tak ... moja mam zawsze mowila sama sie nauczysz i znajdziesz rozwiazanie ebz mojej potrzeby i tego sie trzyma .... Także nie moge sie doczekac powrotu dwa lata bez odwiedzin teskni mi sie za rodzinka i przyjaciółmi...
Mąż juz bierze urlop miesiac czasu na czas porodu pozniej tylko po reszte rzeczy wroci do irl. i na stale Polska .... w koncu na swoim bedziemy
Mąż juz bierze urlop miesiac czasu na czas porodu pozniej tylko po reszte rzeczy wroci do irl. i na stale Polska .... w koncu na swoim bedziemy