reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

Ma_Dunia gratuluje syneczka.

Ja tak samo jak ty nastawiam się na moją małą miniaturkę, ale to się okaże. hehe a imiona mam jak coś wybrane dla obu płci.

Pozdrawiam

reklama
Ma Dunia GRATULACJE. U mnie miesiąc temu też był chłopczyk hihi. Zastanawiam się kto będzie za miesiąc;-) BYLE ZDROWE

marys16 nie mozesz myslec,ze beda sie smucic. Jesli to Twoje dobre kolezanki, to napewno beda sie cieszyc Twoim szczesciem :D
Mnie zawsze najbardziej bolało to,jak widziala,ze w ciaze zachodza takie laski, jak mojego M babci sasiadka-pijaczka, narkomanka...to byl smutek...Bo skoro one moga,to czemu nie moge ja?

Dzięki dziewczyny. :-)

Ma Dunia GRATULACJE. U mnie miesiąc temu też był chłopczyk hihi. Zastanawiam się kto będzie za miesiąc;-) BYLE ZDROWE
Nie strasz mnie... :shocked2: Niech już zostanie chłopak, oswoiłam się już z tą myślą. :tak:

Ma_Dunia gratuluje syneczka.

Ja tak samo jak ty nastawiam się na moją małą miniaturkę, ale to się okaże. hehe a imiona mam jak coś wybrane dla obu płci.

Pozdrawiam
My z imieniem dla chłopca będziemy mieli problem. :unsure: Nie dość, że bardzo mało jest imion, które spełniają nasze kryteria to jeszcze te co znaleźliśmy, na razie wstępnie zdecydowaliśmy się na Juliana lub Daniela, jakoś nie przekonują mnie w 100%.

Ostatnia edycja:
Witam

Ma_Dunia GRATULUJE KOCHANA SYNECZKA , MY TEZ BEDZIEMY MIEC SYNKA

Saara Alka tu Was mam;-)

fajnie ze maluszki rosna zdrowe

Ja nie mam czasu na pisanie jutro jade do Irl..:-)

Och a jaj mam mała zgryzotę. Mam dwie koleżanki, którym nie powiedziałam o ciąży. Bo nie wiem jak...jedna stara się od 3 lat a druga od 1,5 roku. Na razie jak jestem tu to mam z nimi kontakt tylko elektroniczny. I tak z mężem dumaliśmy, ze może po prostu jak zjedziemy do Polski na święta i się z nimi spotkam to jak zobaczą to im powiem, że nie wiedziałam jak im powiedzieć by im nie było smutno. Czy myślicie, że to je bardziej zaboli? I lepiej powiedzieć teraz ? nie wiem sama co lepsze.:-(

Źle zrobisz jeżeli nie powiesz i to w sposób radosny bo to wielka radość, ja byłam w podobnej sytuacji o dziecko staraliśmy się ponad 3 lata i koleżanki rodziły jedna za drugą ale ja się bardzo cieszyłam że wszystko jest dobrze a teraz nawet będę chrzestną:-D więc wydaje mi się że jeżeli są to dobre koleżanki to będą sie cieszyć razem z tobą i tyle!!
pozdrawiam

a ja jeszcze nie wiem co będziemy mieć ale mam nadzieje że jak pójde 17.11 do lekarza too sie już dowiemy:tak:;-)

reklama
Do góry