reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

heja baby Jak przygotowania do sylwka ???
Ja spedzam w domku z moja rodzina W sumie sie ciesze ale jest kilka rzeczy na nie no ale coz ...
Jestesmy na szczescie wszyscy zdrowii Babcia miala operacje ale zle z nia ... Och chyba jeszcze podczas pobytu bede musiala isc na pogrzeb w sumie nie przezywam tak tego bo sadze ze babcia sie meczy ma juz swoje lata duzo przezyla a teraz musii cierpiec bo zle z nia ...

Kocham ja nad zycie jest byla i bedzie wspaniala osoba :) !!! :))))

Pozdrawiam goraco za niedlugo wroce jakos tak pod koniec stycznia :p

Buziakujemy Muaaaa :******************************************

Gratuluje zabkow kroczkow slowek i postepow waszych pociech :))

reklama
też gratulujemy ząbków :) , my na sylwka idziemy na bal :) , moja mama powiedziała że jeśli chcemy to możemy sobie gdzieś iść i ona z małym zostanie , na początku nie chciało mi się jakoś nigdzie iść no ale po długich namowach :) . A po świętach więcej tłuszczu :p pełno prezentów

Sylwester w domku, ale szczerze- wcale nie chce mi sie go swietowac, i tak już nie dosypiam, a to dodatkowy cyrk bo glosno bedzie .... eh narzekam, chyba niepotrzebnie :zawstydzona/y:
martusiiia super zabawy życze i ... fajnie miec taka mame :-)

sylcia, z rodziną to na zdjeciu sie dobrze wychodzi... :-p a babci zal....

hej dziewczyny:)
ja tez sylwka w domu spędzam, tata ma imieniny to sobie razem posiedzimy wszyscy;)
w sumie tak jak Patewka nie mam ochoty na żadne wypady, ostatnio ciągle chodzę w dzień niewyspana, a jak już przyjdzie do spania to nie mogę się ułożyć i miejsca sobie znaleźć w łóżku.
Ogólnie nadchodzący rok zapowiada się ciekawie, dwa małe szkraby mają do rodziny dołączyć, jeden w kwietniu, drugi w lipcu, więc puszcze w obieg ubrania po małym bo już kompletnie toniemy w za małych rzeczach...

a tak w ogole odbiegając od tematu to byłam dzisiaj w pepco, tak zajrzałam przez przypadek, była akurat dostawa body i kupiłam Mateuszowi 5 bodziaków na długi rękaw po 5,99. Oczywiście najpierw pomacałam i stwierdziłam że dobre gatunkowo. Wróciłam do domu i tak zaczęłam je przeglądać, patrze a tam w środku metki george, niektóre całe, niektóre poprzycinane. Także nieświadomie dokonałam całkiem dobrego zakupu w sumie:tak:
Nawet nie wiedziałam że sprzedają tam końcówki kolekcji takich firm.:-)

Witajcie!!!

Życzę Wam wspaniałej nocy sylwestrowej !!! - tym balującym - tanecznej, szampańskiej, radosnej, a tym odpoczywającym w domach - spokojnej, przespanej :tak:
I... do sklikania się W PRZYSZŁYM ROKU!!!!! :-D;-):-D;-):-)

Kochane - Happy New Year !!!:cool2:
spełnienia marzeń
i w ogóle...
oraz wytrwałości w realizacji noworocznych postanowień
:-D
Udanej zabawy tym, które się gdzieś wybierają!

reklama
I ja Też Was witam:)
Dużo szczęścia w Nowym Roku:-)
u mnie zaczął się dosyć pechowo od choróbska, ale cóż...

A tak w ogóle to doznałam dziś szoku... Weszłam na nk i patrze na ostatnio dodane zdjęcia, a tam moja znajoma dodała zdjęcie ,,sylwestrowe" z miejskiej imprezy- koncertu itp.na tle pokazu fajerwerków z dzieckiem 10 miesięcznym w wózku.... no moim zdaniem o godz 24 to miejsce dziecka jest w domu, jeszcze mróz , głośno itp. Wydawać by się mogło, że dorosła kobita.... a taka głupia...:baffled:

Do góry