reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

reklama
Cześć Kwietniówki. :-)

Wszystkim chorowitkom dużo zdrówka! :-)

Miałam napisać o żłobku. Byliśmy przez trzy dni, a teraz pauzujemy, bo najpierw M był chory a teraz Julian załapał jakąś infekcję. :confused2: Na szczęście łagodnie to przechodzi, ale do żłobka nie wybieramy się póki nie będzie na 100% zdrowy. :tak: Z tych trzech dni mogę napisać, że Julianowi bardzo się tam podoba. :tak: Chodziliśmy, i będziemy chodzić, na jedną godzinę codziennie. Przez ten czas bawi się z opiekunką, która jest za niego odpowiedzialna, i obserwuje inne dzieci. :laugh2:

Witam się po 2 dniowej nieobecności!!!

U nas bez wielkich zmian.....jedynie spać Tina chodzi później niż zazwyczaj tak o 22 i jak zwykle jeść obiadów nie zamierza,zobaczymy dziś.Z przyjemności to ja dziś mam dwie wywiadówki w szkole na 17:cool2::cool2::cool2:....idę się sklonować:-D:-D:-D

no to lec a masz jakas maszyne do tego??? tez z checia zrobie sobie klona
hanutowi przebil sie zabek wczoraj i chyba idzie nastepny bo dalej sie drze a dzisnie spi od 5:30

hejka:)
ja tez się witam przy porannej kawce:)
Zuzia na razie ok :) a z Marlenka idę do lekarza bo ta gorączka jej nie przechodzi..na razie bez kaszlu i kataru..co za cholerstwo???!!!

reklama
Cześć!
Szkoda, że weekend już się skończył :-( A było tak faaaajnie!

Na szczęście weekendowa pogoda się utrzymuje, więc OK.

Oho, dziadek przyszedł... No to Pa!

Do góry