reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

reklama
a ja wziełam dziś Małego do okna i ogladalismy jak pada śnieg... a jaki był zafascynowany:tak:

Napewno byl napewno :)) Ohh u mnie sniegu nie ma w ogole przez poltora roku byl raz i to z dwa cm tam ze trawe bylo widac i nastepnego dnia juz go nie bylo :(( Ale odbije sobie to w grudniu bo na miesiac do Polandu jade :))

Taaak hitem dnia wczorajszego był właśnie śnieg za oknem padający:tak::tak::tak:......dziś od 5 nie spie na własne życzenie,obudziłam kaszlem gruźlika wszystkich :eek::eek: i ze spania dupa;-);-);-)

Witam pięknie o szarym poranku. Na szczescie snieg już nie pada, pozostaly na ulicach jakieś smętne resztki. Za to sklepy obuwnicze przezywały wczoraj najazd Hunów ;-)
Sama się zresztą na 2 raty wybrałam - najpierw z Miska, potem z Szymkiem. Kozaczki kupilismy.

witam i ja juz na nogach tez cora nie dala pospac wstala o 8
marzenie spać do 8mej:-)
Zuzia dzisiaj wstała o 6,30 i się śmieje mała gówniara. do 7mej jeszcze poleżała w łóżeczko i sie pobawiła ale później to już chciała śniadanie tacie z mamą szykować:wściekła/y::wściekła/y:
My w niedziele jedziemy do sklepów i starszej musze kurtke zimowa kupic i kozaki a przy okazji sobie jakies cos cieplejsze na plecy:-D:-D a Zuzi szaliczek i rekawiczki;-)

reklama
Witam!!!!!!

u mnie dzis pracowity dzien ;-);-) muszę skonzyc sprzatac, troszke poprasowac i sie spakowac na weekend bo jedziemy do Ełku :-):-):-) i mam na to wszystko czas do 16. :rofl2:

Pozdrawiam cieplkutko i milego dzionka zycze

Do góry