reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

reklama
No to stolica wita śniegiem :cool2:Dziewczyny śnieg pada od rana !!! Nawet kot na balkon nie chcial nosa wychylić, chociaż deszcz mu zazwyczaj w tym nie przeszkadza. Sypią wielkie płatki i na około ślicznie biało. Starszaki bardzo się cieszą i już planują bitwe na śnieżki :-).

Jak to dobrze, że wczesniej kupiłam Juleczce zimowy kombinezon - bez tego ani rusz. Za to starsze nie maja kozaków - wiec dzisiaj jedziemy cos kupic, a dobrze sie sklada bo dzien nauczyciela jest wolny :-D

Trzymajcie się kochane kwietniówki cieplutko :-).

Witam z deszczowej Łodzi,gdzie ten śnieg??? Bo mi się starszyzna napaliła na śnieg!!!!
Adusia ty to leż w łóżku i się kuruj a nie o śniegu marzysz :-D:-D:-Dmasakra

dałam Zuzi mleko jak się przebudziła o 24 tej. o 20tej zjadła kaszke i o 24 zaczęła marudzić to mleko jej zrobiłam a ona wypiła 20 ml nie nie chciała a wiec to przebudzanie sie to nie głód bo pózniej spała do 5 rano i o 5tej wytrabiła butle mleczka i dalej spała az do 6tej:wściekła/y: masakra jak by nie mogl chociaz do 7dmej pospac:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
u nas też sypie, ale jak to w Krakowie - za ciepło od samego miasta i wszystko w mig topnieje. powinnam iść dzisiaj do roboty po zaświadczenie do becikowego, ale jak patrzę za okno to mnie w ogóle telepie.:szok::-D
zastanawiam się, jak ja w zimie zmobilizuje się, żeby w ogóle wyściubić nos za drzwi z dzieckiem, bo ja okropnie ciepłolubna jestem, no zobaczymy, jak się spacery będą udawać...
idę zapodać kawusię i wracam do przewodników. a Wam miłego dnia życzę:-)

caro_s - odpiszę, bo doczytałam :-)
mnie pokarało, bo wczoraj zachciało mi się uśpić Miśka wcześniej - udało się koło 22. no to sie Królewicz buntował i od 2 budził się co 30-40 min, a o 4 był już wyspany i awanturował sie w łóżku, bo i ja i małż się odwróciliśmy do niego plecami i udawaliśmy, że śpimy. Wiele sobie z tego nie zrobił - usnął dopiero przed pół godz. a ja zużywam opakowanie zapałek

Ostatnia edycja:
Witam z zasypanej i zakorkowanej Warszawy ;-);-);-)

U nas sypie tak od około 8. Rano jak na 7 jechalam do przychodni to jeszcze nic sie nie zapowiadało, ale jak wyszlismy to masakra. Wieje , pada śnieg, zawieja na całego ... no i do tego korki, paraliż na drogach. :szok::szok::szok:

A ja miałam dziś iśc po kombizenonik Filipkowi hummm chyba pojde popoludniu sama ;-);-)

Miłego dnia !!!

Adusia ty to leż w łóżku i się kuruj a nie o śniegu marzysz :-D:-D:-Dmasakra

Dla mnie śnieg może spaść na Boże Narodzenie i poleżeć do ferii dzieciaków a następnie wyparować w temperaturze +25;-);-);-)
o boziu snieg w tym roku pewnie tez nie zobacze poprawnego sniegu ale chyba sie juz przyzwyczailam

I ty kobieto narzekasz??? Na brak śniegu w październiku??? Poczekaj ciebie też dopadną na wyspach anomalie pogodowe:-D;-):-D;-)

ale jak na wyspach jestem 5 lat juz to raz tylko przez dwa dni widzialam snieg ktory spadl i trzymal sie calydzien tu na ogol nawet jak pada to tylko pada a na ziemi nic nie widac.
za sniegiem jako sniegiem nie tesknie ale za swietami snieznymi tak

adusia :-D no i masz śnieg ale to pewnie twoje dzieciaki wymodliły:-D:-D:-D

ja pojechałam z Zuzia odebrać buty co sobie wczoraj zamówiłam:-) butki mam ale jazda samochodem to masakra...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry