reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

Adusia to dobrze że sie wyjasniło z tą gorączką, teraz to juz z górki, zdrówka dla Tiny
koga no to ty wiesz co ja przeżywam:tak:. Z jednej strony fascynuje mnie wszystko co związane z budową, zwłaszcza teraz jak juz mogę planowac wnętrza, a z drugiej szlag mnie trafia na te wszystkie ekipy. Dzisiaj nawaliły obie, elewacji nie skończyli gdzie indziej (ale i tak dziś pada), a od tynków zepsuła im się maszyna wrrrrrrrr:wściekła/y:. Mąż jest teraz na budowie, bo szef tych ekip miał przyjechać, no i nie wiem na czym stanęło.
Ale ci fajnie, juz w swoim domku.

Na razie

reklama
witam babki
moja dobrze reaguje na nowosci marchew z ziemniakiem juzje i na noc miche kaszki bo z butli nie chciala.
co do wypadania wlosow to w aptece mozna kupic serum od garniera ktore odbudowuje cebulki wlosow, nie pamietam jak sie to nazywa dokladnie ale jak powiecie ze z garniera na wypadajace wlosy to one beda wiedziec o co chodzi moja mama mi to upila i wysylac bedzie

Witam:-) dziś trochę później niż zwykle ale rano byliśmy na szczepieniu. Alusia była dzielna-przy zastrzyku w rączkę w ogóle nie płakała. Niestety z nóżką nie było tak wesoło:-(
U mnie pada i jeste bardzo brzydko więc ze spaceru nici-zresztą Ala po szczepieniu się do tego nie nadaje. Teraz śpi biedactwo i tuli swojego pluszaczka. Zazwyczaj wygląda to tak:
dscn1347n.jpg

Zdrowka kochane dl awas i dla malouszkow !
Ja mam szczypienie po 16 mala dostanie 3 szczypionki w nozki :(

U mnie pogoda koszmarna Dzis bylam zobaczyc sie z dziewczynami bylo super a teraz Nadinka usypia a ja gotuje zupke kalafiorowa :)

reklama
Do góry