reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

MaDunia - to ucałuj Julianka w kolanka z okazji tej wielkiej 5 :-) A co będzie na prezent? Marcheweczka, czy jabłuszko? :-D
Nenius - i dla Twojego kawalera ucałowania :-D

U mnie na obiadek rosół bulgocze, na drugie mam sałatkę z indykiem.

No i to by było na tyle, bo właśnie moja panienka ze spaceru z dziadkiem wróciła (na sygnałach :sorry2:) i domaga się mlecznego cateringu :-D

reklama
A ja wlasnie jem obiad.Misiek wlasnie sie obudzil a m gdzies poszedl...
Moze uda nam sie dzisiaj gdzies wyskoczyc,chociaz pogoda nie za fajna tzn jest dosyc chlodno...
Dobra lece i woadne pozniej:tak:
Buzka;-)

Ma_Dunia buziaki dla solenizanta :-)

ja już u mamy w Katowicach :-) w wolnej chwili nadrobię :-) choć w sumie powinnam się uczyć, bo cała przełożona sesja przede mną ;-) ale zwykle tak jest, że gdy muszę się uczyć, to znajduję zadziwiająco dużo czasu na bb :-D

hello kobitki

mam pytanko co z wit D. dawalam jej krople dziennie ale miala zielona kupke i zatwardzenie odkad jej nie daje (4 dni test) kupki nie zielone i bez zaparc
karmie mala mlekiem modyfikowanym
na 1 sniad mleko 150-180 ml
II sniad 160-180 ml kaszy
obiad zupka 180-200 ml
podwieczorek 100 ml mleka + owoce ze sloiczka
kolacja 160-200 ml mleka z kleikiem kukurydzianym

Dobry Wieczór!!!
Didi i Madzia- Witajcie po długiej przerwie! :happy: Fajnie zobaczyć Wasze rosnące szkraby :-)
Weekend bez A. nareszcie dobiega końca, jutro rano już będzie z nami... cały jeden dłuuugi dzień. We wtorek znów na półtorej doby nas opuści :-( Ech, taka praca. Dobrze, ze niedaleko domu i przy każdym spacerze mozemy go odwiedzić, bo po takim weekendzie Ania chyba by go nie poznała na początku ;-)
Jutro ważne rozmowy przed nami - proszę o trzymanie kciuków :tak:
Powodzenia Gosha w pracy - chociaż nie zazdroszczę Ci rozstania z synkiem :-(

Dobrej i spokojnej nocki życzę!
I podkreślam - NIE CHCE JUTRO PIERWSZA SIE Z WAMI WITAC !;-) (czyt. "Aniu, nie budź mamusi znów o 4:30 " :sorry:)

reklama
Do góry